torsdag den 12. december 2013

Q8 indfører forudbetaling i Fredericia og Egå

Problemet med benzintyverier er blevet så stort, at Q8 nu lancerer forudbetaling på servicestationer i Fredericia og Egå. Q8 håber, at kunderne er forstående over for ændringerne. Besværet vil blive holdt nede på et minimum, lover Q8.

Der går næsten ikke en dag, uden at landets medier kan fortælle om nye episoder, hvor bilister er kørt fra servicestationer uden at betale for deres brændstof.

Ikke alene er antallet af tyverier steget kraftigt de senere år. Tyverierne bliver også mere og mere professionelt udført, så det er helt tydeligt, at bilisterne ikke blot har glemt at betale for brændstoffet. Stjålne eller manglende nummerplader på tyvenes biler er efterhånden hverdagskost.

Q8 indfører derfor nu forudbetaling på Vejlevej i Fredericia og på Egå Havvej i Egå. Betalingsændringen er netop trådt i kraft og medfører, at kunderne kun kan tanke ved at bruge Dankort, Q8-kort eller andet kreditkort. Eller de kan gå ind i Q8-butikken og betale forud kontant eller med kort.

For langt de fleste kunder vil der ikke være nogen forskel, fordi de allerede nu betaler med kort. Kun kontantbetalerne vil mærke ændringer. De skal fremover ind i Q8-butikken først, betale ved kassen og modtage en bon med kode, som de skal bruge, før tankstanderen åbner, forklarer kommunikationschef Jytte Wolff-Sneedorff fra Q8.

Hun fortæller samtidig, at Q8 har mødt stor forståelse hos kunderne på de servicestationer, hvor man har indført det nye system med forudbetaling.

Vores analyser viser, at 90 pct. af kunderne finder det rimeligt, at vi indfører forudbetaling. Kun 2 pct. synes, at det er urimeligt. 23 pct. er endda blevet mere positive over for Q8 efter indførelsen af den nye betalingsmetode. Og samtlige adspurgte vidste, hvorfor vi indfører den nye betalingsordning, siger Jytte Wolff-Sneedorff.

Læs mere her

tags: Vejle, benzin, Fredericia, kommunikation, brændstof, Q8,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar