torsdag den 19. december 2013

Blaupunkt innovation: Woodstock DAB53 - med optagefunktion i din digitale radio

Blaupunkt, et datterselskab inden for Bosch koncernen, lancerer næste generation af MP3 og Digital Radio i Danmark: Woodstock DAB53. DAB (Digital Audio Broadcasting), det digitale transmissionssystem, er efterhånden fuldt udbygget i Danmark. Sammenlignet med traditionel radiotransmission, giver DAB hørbart bedre modtageegenskaber. Dette kan især høres når den digitale radio bruges i en bil. DAB fjerner de typiske radioforstyrrelser, som man kender fra almindelig FM–radiomodtagelse i bilen.

Alle DAB–kanaler ligger på samme frekvens, og derfor skal der ikke søges efter kanaler, som man normalt gør på en FM–kanal. Danmarks Radio har et stort og alsidigt udvalg af Digital Radio programmer, læs mere om program–udvalget på www.dr.dk/digitalradio.

Woodstock DAB53 har en DAB modtager indbygget i samme chassis som en normal bilradio. Endvidere er der en anden unik egenskab: Under kørslen kan bilisten optage DAB programmer ved et tryk på en knap og derefter afspille dem igen. Optagelsen lagres på multimediakortet (MMC), som er et af de mindste og mest moderne lagringsmedier i verden.

Multimediakortet og det integrerede cd/MP3 drev giver mulighed for at spille MP3–musik. Med MP3–formatet kan man gemme op til 12 timers musik på en eneste cd–rom. Adgang til både cd–drev og det lille MMC slot fås ved at folde frontpanelet ned ved et tryk på en enkelt knap.

Udstyret med DAB og MP3 kombinerer denne nye bilradio to digitale tekno–logier på en gang i et og samme kabinet. Udover digital modtagelse har Woodstock DAB53 den digitale tuner DigiCeiver, som sørger for at FM, MB og LB radiomodtagelse bliver med en super lydkvalitet. Imens vil RDS–funktionen,(Radio Data System), sørge for at radioen altid hurtigt stiller ind på den frekvens, der modtages bedst.

Woodstock DAB53 er udstyret med 4 x 45 watt udgangstrin og 4–kanals preamp out. Radioen kan også forbindes med et handsfree telefonsystem og kan tilkobles en Multi–cd–boks. Derudover giver TMC–funktionen kombineret med et navigationssystem mulighed for beregning af en alternativ rute, hvis man skulle komme ud i en trafikkø. GALA funktionen i radioen er med til at sikre en optimal lydoplevelse i bilen, for lydniveauet tilpasses bilens hastighed. En vigtig detalje for dem, som ønsker så klar lyd som muligt i bilen.

For at undgå at dette mesterværk ikke skal forsvinde fra din bil er den udstyret med en effektiv tyverisikring i og med at selve betjeningspanelet meget let kan fjernes og tages med.
 

Læs mere her

tags: Danmark, Danmarks Radio, bilen, radio, Audi, datterselskab, Bosch,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar