lørdag den 28. december 2013

Nu fjernes alle lugte i bil, båd og campingvogn let med ozon

Ny ozonbehandling virker hurtigt og effektivt mod tobaksrøg, mug, svampe, bakterier og andet, der giver dårlig lugt
Nu kan man genskabe duften af ægte renhed ved at udnytte en af naturens egne luftarter, ozon. De fleste har hørt om ozonlaget rundt om jorden og hvordan det beskytter os mod solens ultraviolette stråler. Og vi kender alle det specielle ved nyvasket sengetøj, der har hængt til tørre i den friske luft. Det er netop ozonen (O3) i udeluften, som er med til at give tøjet en ekstra grad af renhed.

Fjern lugtene i bilen, båden, campingvognen
Ved at bruge den nye ozongenerator OWP 100 – der er på størrelse med en transistorradio – kan man hurtigt og effektivt fjerne de generende lugte, der fx kan være i bilen, båden og campingvognen: Tobaksrøg, der er trængt ind i sæder og hynder. Uheld med køre- eller søsyge børn. Lugte fra hund og kat. Mug, skimmel m.m.

– Behandlingen tager 2-4 timer, og efter en grundig udluftning er der så rent og friskt, at der lugter af "ingenting", fortæller direktør Jan Mottlau fra ventilationsfilter.dk. – Det skyldes ozonens oxiderende virkning, hvor bakterier, virus og andet organisk materiale nedbrydes. Ventilationsfilter.dk lejer ozongeneratoren ud for 600,- for 3 dage (2 dage til transport og en dag til behandling incl. fragt og returfragt).

Sådan virker ozongeneratoren
I naturen opstår ozon (O3) ved, at iltmolekylerne i luften slutter sig sammen 3 og 3. Dette kræver energi og sker derfor ofte i tordenvejr. Ozongeneratoren bruger strøm til denne proces og skal blot tilsluttes en almindelig stikkontakt/cigarstik. Så laver den ozon, som sendes ud ved hjælp af den indbyggede ventilator. Strømforbruget er i øvrigt så lavt, at 2 timers ozonbehandling kun koster 30 øre.

– Med en ozonbehandling fjerner man det, der lugter, helt. Det er en billig og enkel metode, som giver mange fordele i hverdagen, siger Jan Mottlau. – Fx når møbler
og gardiner lugter efter en fest. Luften i kælderen virker "muggen". Eller sko og arbejdstøj har fået lugte, man ikke bryder sig om.

Den vejledende udsalgspris for en OWP 100 ozongenerator er 2.950 kr. Se mere på www.ventilationsfilter.dk


Læs mere her

tags: direktør, bilen, radio, jorden, campingvogn, tobak, bakterie, energi, Tobaksrøg,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar