søndag den 22. december 2013

Ny exceptionel serie af designerhøjttalere til bilen

OD står for "OverDrive" – en helt ny serie af specialdesignede højttalermoduler til den krævende liebhaver. Diskret råt design, uovertruffen lydkvalitet og eksklusivt materialevalg har været udgangspunktet for Blaupunkts ingeniører under udviklingsarbejdet med OD–serien.

OD er for den krævende og bevidste bilist, der ikke vil gå på kompromis med lydkvalitet og design i bilen. Diskant–enhederne leverer en blød, ren tone i en enestående HI–FI kvalitet.

Mellemtone og basenhederne er designet til at følge med helt op på kraftige dB–niveauer. OD–seriens høje kvalitet, sætter HI–FI entusiaster i stand til at nyde musik på vejen i samme høje kvalitet som i stuen.

Men OD er ikke blot en serie af ekstremt ydende højttalere, – designet og materialevalg er nænsomt udviklet til kræsne bilejere.
Enhederne i OverDrive–serien leveres i forskellige størrelser, og det giver dig sikkerhed for perfekt integration i netop din kabine både med hensyn til akustik og design.

Designet er nemlig bakket op af et sofistikeret materialevalg:
Titaniumkonstruktionen giver en stærk højttaler med et stilfuldt design, der indgyder respekt. Membranen er fremstillet af platinvævet fiber (PFW). Et stærkt og bestandigt materiale, der hidtil kun har været kendt fra rumfartsindustrien.

Selve kernen i højttalermodulerne er udviklet i metallet neodymium. Dette magnetiske materiale giver brugeren en høj grad af kontrol med højttaleren og en helt unik diskantstyring, der kan måle sig med stationære high–end anlæg. Højttalerne er, takket være det futuristiske materialevalg, blandt de letteste på markedet.

"De nye materialer har været medvirkende til at OD–serien er meget kompakt, stilfuld og bestandig. Dybden er reduceret med en tredjedel, og det gør indbygningen lettere. Men på trods af højttalerens flade design bibeholde en uovertruffen lydkvalitet," fortæller Klaudija Pavlic, der er Blaupunkts Trade Marketing Manager for tilbehør i Norden.

Eksempelvis kan højkvalitets OD–lydkomponenter integreres i bildøre, hvor der hidtil har været gået på kompromis med kvalitet og design på grund af pladsmangel. Takket være det diskrete men råt tilpassede look vil OD–serien egne sig glimrende til både at blive installeret som gemte og synlige moduler, der signalerer kvalitetsbevidsthed.

Med Blaupunkts OD–serie er der nu ingen grund til at HI–FI– og bilelskere, skal gå på kompromis. Køreglæde og din yndlingsmusik i HI–FI kvalitet bliver to sider af samme sag.
 

Læs mere her

tags: bilen, Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar