tirsdag den 11. juni 2013

Tyvenes GPS mareridt er på banen

Bodegaen lukker og branderten skal bæres hjem, taxa chaufføren afviser din fuldskab og henviser dig til fortovet. En gammel cykel vækker din interesse og en mindre kærlig behandling af låsen, gør cyklen tilgængelig. Kl. 7 bliver du vækket med alvorlige tømmermænd, Politiet banker på din dør, cyklen har sendt sin position til ejeren, der har anmeldt dig.

Scenariet er tænkt, men positionen kunne i princippet være kommet fra din båd, bil, campingvogn, scooter, motorcykel eller andet, alt hvad der kan forsvinde .

Safety Guard GPS er et engangs tracking module, til genfinding af forsvundne genstande. Modulet kan sende op til 14.000 positioner (levetid max 20 år), på eget batteri. Modulet er udstyret med en elektronisk SIM kort, der dækker i alle lande med GSM netværk, yderligere er det både vandtæt og stødsikkert. Safety Guard GPS leveres i to varianter, med både ekstern og intern antenne.

Udover private har også erhvervslivet taget godt imod produktet. Med forespørgsler på 3,8 mill. trackere og de første 2000 i direkte ordre, er potentialet enormt for Safety Guard GPS. Produktet skal eksporteres til foreløbig 23 lande, herunder USA og Canada, hvor der allerede er salgsagenter klar med de første kunder.

Produktet er rent dansk udviklet og produktionen er placeret i Danmark hos Dantracker Technology Company ApS i Odense. Med støtte fra bl.a. Innovation MidtVest A/S i Herning og Styrelsen for Forskning og Innovation, er produktet blevet en realitet.

Storm Denmark I/S er salgsagent i DK og har allerede haft det med på cykeludstillinger, hvor produktet blev positivt modtaget, med en del ordrer til følge.

På fredag den 7/6 2013 kl. 12-18, er der officielt pressemøde i København hos Loke Cykler, hvor i er velkomne til at kigge forbi og se produktet. Loke Cykler bliver også den første butik i DK, med Safety Guard GPS på hylderne.

Nyttige adresser:

Producent:
Dantracker Technology Company ApS
Klokkestøbervej 19
DK-5230 Odense M
Kontakt: CEO Torkil Poulsen, tlf.: 40348140
www.dantracker.com

Salgsagent DK:
Storm Denmark I/S
Lensvej 20 SDR. Højrup
DK-5750 Ringe
Kontakt: CEO Dorthe Venøe Piil, tlf.: 66119055
www.storm-denmark.dk

Pressekonference:
Loke Cykler
Nørrebrogade 10
DK-2200 København N.
Fredag den 7/6 2013 kl. 12-18



Læs mere her

tags: USA, Danmark, København, 2013, Odense, Nørrebrogade, Canada, Nørrebro, Herning, storm, brandert, campingvogn, erhvervslivet, Forskning, scooter,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar