torsdag den 20. juni 2013

Toledo sprænger rammerne for design, pris og rummelighed

SEAT Toledo lander nu i Danmark til priser fra kr. 154.900

SEAT inviterer til introduktion med mulighed for blandt andet at opleve, hvor meget plads SEAT Toledo med sit 550 liter bagagerum byder på. Med en pris fra 154.900 kroner har SEAT Toledo sat ny standard for, hvor meget bil man kan få for pengene.

SEAT har besluttet sig for at udfordre minibiler og stationcars i weekenden 29. og 30. juni med den nye SEAT Toledo, der har været en massiv succes, siden den første model blev lanceret i 1991. Næsten 900.000 styk har SEAT således produceret af de første modeller.

I dag er Toledo selvfølgelig en helt ny bil, der henvender sig til de kunder, der ikke kan nøjes med en minibil og ikke har brug for en stationcar. - Vi ved, at masser af bilkøbere - af pladshensyn - ikke kan nøjes med en minibil. Vi ved også, at mange ikke synes om at køre rundt i en stor stationcar. De skal have noget midt imellem. Og det får de med den nye Toledo, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT Danmark.

Størrelsen betyder noget

Med en længde på 4,48 meter er den ny Toledo 4 centimeter længere end forgængeren. Den forholdsvise lange akselafstand giver, udover god plads til bagage, masser af benplads til alle i bilen.

Den nye SEAT Toledo er til for bilkøbere, der gerne vil have god plads uden at skulle give afkald på hverken stilsikkert design, dynamisk køreglæde eller sikkerhed, lyder det fra Jesper Stoltenberg-Mathiesen.



Bedst i klassen

SEAT Toledo er blandt de bedste i klassen, når det gælder forbrugs- og emissions-tal. Toledo-kunder kan således vælge mellem de allernyeste motorer fra Volkswagen Group.

Højdepunkterne omfatter yderst effektive TSI-benzinmotorer på 1,2 og 1,4 liter og en 1,6-liters common rail-TDI-motor. En 7-trins DSG-dobbeltkoblingsgearkasse fås i kombination med de mest kraftfulde benzinmotorer.

Benzin-versionen af Toledo udleder kun 116 g CO2 pr. km. Ecomotive-versionen, som er TDI-dieselmotoren, der leverer 105 hk fra en slagvolumen på 1,6 l byder på en værdi, som er bedst i klassen nemlig 104 g/km.

Den standardmonterede sikkerhedspakke til alle SEAT Toledo-modeller omfatter frontairbags til fører og forsædepassager, sideairbags foran og airbags, der beskytter hoved/overkrop, og er naturligvis tildelt 5 stjerner i den krævende Euro NCAP-test. De endnu mere veludstyrede Reference- og Style-udstyrsvarianter byder på mere udstyr på områderne komfort og design.

Den nye SEAT Toledo introduceres i Danmark i weekenden den 29. 30. juni, hvor der holdes åbent hus mellem kl. 1100-1600.

Læs mere her

tags: Danmark, direktør, bilen, 1991, benzin, Euro NCAP, penge, stationcar, bagagerum, Volkswagen, gearkasse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar