mandag den 17. juni 2013

Ny produkt- og salgschef hos MW Invoice Workflow

Med ansættelsen af Jens Christian Jensen som Produkt- & Salgschef pr. 25. februar 2013 styrker MW Invoice Workflow deres team og fokus.

MASSER AF ERFARING MED DYNAMICS AX OG LØSNINGER TIL FAKTURAHÅNDTERING
Jens Christian Jensen har en baggrund som Business Controller og Engagement Manager, bl.a. hos den internationale software-udvikler og konsulentvirksomhed Columbus IT, hvor han har beskæftiget sig med driftsansvar, kundeservice, salg og projektledelse, herunder været ansvarlig for flere AX2012-implementeringer.

Desuden har han som ansat hos Dynaudio, højttaler-producenten i Skanderborg, tidligere været en aktiv projektdeltager i implementeringen af en Microsoft Dynamics AX ERP-løsning.

FULDT FOKUS PÅ PARTNERRELATIONER OG -SUPPORT
Jens Christian Jensens ansvarsområde bliver at opbygge og vedligeholde partnerrelationer, yde support på MW-Invoice Workflow og assistere vores partnere med presale og træning i MW Invoice Workflow, styring af product roadmap og releases samt administrative opgaver i forbindelse med vores partnere.

Inden for alle disse områder har Jens Christian megen erfaring at byde på:
"Jeg ser meget frem til at udnytte mine kompetencer inden for opbygning og vedligeholdelse af langvarige partnerrelationer og bidrage med værdifuld support til partnerne og deres slutkunder med min brede erfaring inden for hele spektret fra økonomi til presale.

MW Group og teamet omkring MW Invoice Workflow-løsningen består af meget kompetente og engagerede kolleger, som er anerkendte i branchen. Det glæder jeg mig meget til at blive en del af.

Det er en stor fordel at arbejde med en løsning som MW Invoice Workflow, da der er stort fokus på løsningen hos MW, og løsningen er ude hos et bredt og stadig voksende partnernetværk verden over."

Jens Christian Jensen, Produkt- & Salgschef, MW invoice workflow a/s


Læs mere her

tags: Microsoft, økonomi, 2013, 2012, virksomhed, ansættelse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar