søndag den 16. juni 2013

Continental topper igen dæktest

Nummer 1 i den ene klasse og nummer 2 i den anden. Continental ligger igen i top i testen af sommerdæk, som FDMs magasin Motor præsenterer i samarbejde med tyske ADAC. 36 nye sommerdæk i størrelserne 15 og 17 tommer er testet.

17 tommer dæk er efterhånden monteret på mange af de større biler. I den kategori vinder Continental ContiSportContact5 i størrelse 225/45 R17 W/Y og får denne kommentar fra dommerne: Et fremragende dæk med testens bedste egenskaber på våd vej.

Continentals 15 tommer dæk er fabriksmonteret på mange mindre biler. I den kategori er ContiPremiumContact5 i 185/60 R15 H på andenpladsen i testen og får denne bedømmelse: Egenskaberne på både tør og våd vej er glimrende.

Vi er stolte af at være testvinder i den store størrelse og glade for at klare os så godt i begge klasser , siger Georg Nielsen, adm. direktør for Continental Dæk Danmark A/S.

Jeg hæfter mig også ved, at FDM og ADAC endnu en gang påpeger, at de billige dæk fra fjerne lande ikke er pengene værd, fordi de er for ringe med hensyn til sikkerhed. Det er jo snart tid at skifte fra vinter- til sommerdæk, og testen viser igen, at det er vigtigt at vælge kvalitetsdæk , påpeger Georg Nielsen.

Dækkenes egenskaber på våd vej og rullemodstand er i fokus hos dækproducenternes udviklingsafdelinger i disse år. I testen indgår egenskaberne på våd vej også med større vægt nemlig 40 procent.

Georg Nielsen: Det er glædeligt, at vi kan tilbyde danske bilister sommerdæk, der både har gode køreegenskaber på våd vej og en lavere rullemodstand, hvilket sænker forbruget af brændstof. Det er to egenskaber, der betyder meget på vores breddegrader.

Billedtekster:
Continental ContiSportContact5 - testvinder i klassen 17 tommer.
ContiPremiumContact5 - nummer to i klassen 15 tommer.


Fakta:
Continental Dæk Danmark A/S forhandler dæk til personvogne, lastvogne, varevogne og industrien.
Continental-koncernen producerer bl.a. bremsesystemer, systemer og komponenter til motorer og chassiser, elektronik til køretøjer samt dæk. Continental bidrager til øget køresikkerhed og global klimabeskyttelse.

Koncernen havde i 2011 en omsætning på 30,5 mia. Euro (heraf 8,8 mia. Euro i dækdivisionen) og er til stede i 46 lande med ca. 170.000 medarbejdere (heraf mere end 41.000 i dækdivisionen). Forretningsenheden for dæk til erhvervskøretøjer er med en omsætning i 2011 på mere end 1,8 mia. Euro en af verdens førende producenter af dæk til last- og varevogne, busser og industrien.
Dækdivisionen er officiel sponsor for 2014 FIFA World Cup i Brasilien og UEFA EURO 2016 i Frankrig.

Læs mere på www.conti.dk, www.conti-truck-tires.com/dk og www.ContiSoccerWorld.de
Media Database: www.mediacenter.continental-corporation.com


Læs mere her

tags: UEFA, Danmark, 2011, direktør, Frankrig, EU, Brasilien, omsætning, 2016, FDM, penge, Motor, brændstof, Continental, 2014, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar