mandag den 11. februar 2013

Danmarks første officielle driftsektion

Danmark får fra maj 2013 sin helt egen driftserie, som kommer til at gå under navnet DDS Dansk Drifting Serie. Den første officielle danske driftsektion er netop gået i luften, med alt hvad der er værd at vide om serien og de danske kørere.

Bilmesser.dk Danmarks største online bilevent site, der står bag tiltaget af den nye driftsektion, har netop lanceret siden med alt hvad der er værd at vide om den danske drift serie. Siden gør det muligt at følge alle danske pro-driftere, læse om deres opstart og karriere, finde informationer om deres driftbil og se den aktuelle stilling i serien henover hele sæsonen.

Danmark har i alt for lang tid, haft alt for lidt fokus på den danske drifting og på de mennesker, som nærmest vier deres liv til denne fantastiske motorsport. Det er på tide at de får den credit, de har fortjent og at drifting bliver en langt mere omtalt og anerkendt motorsport herhjemme. udtaler Lasse Petersen, stifter af Bilmesser.dk.

Derfor har Bilmesser.dk udviklet en helt ny sektion med fokus på kørerne og i det hele taget motorsporten i sig selv. Hvis vi kigger på vores nabolande; Sverige, Norge, Tyskland og Polen, så er det alle lande, hvor drifting er slået godt igennem og hvor der allerede er velorganiserede serier af høj kvalitet, hvor sponsorerne nærmest hænger på træerne. Vi har rigtig mange dygtige drift talenter i Danmark, som alle kæmper en kamp for at finde sponsorer det er desværre ikke så nemt, som i vores nabolande og det kan hurtigt blive en faktor der kan bremse motorsporten , udtaler Lasse Petersen.

DDS Dansk Drifting Serie køres over 6 runder med opstart på Padborg Park lørdag d. 4. maj 2013, hvor den første spændende og hæsblæsende runde køres. Her er der garanti for tyk dækrøg og vilde biler, der kommer kørende sidelæns med hastigheder på langt over de 100 km/t. Se hele kalenderen på Bilmesser.dk og kom med ud og støt op om Dansk Drifting.

Hele driftsektionen m.m. kan findes på dette link:
http://www.bilmesser.dk/dansk-drifting-dds.php

Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Polen, 2013, motorsport, bilmesse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar