onsdag den 20. februar 2013

BilBasen udvikler ny app til iPad

BilBasen investerer forsat i teknologi til mobile enheder i 2013, og præsenterer BilBasen app til iPad op til påske.

For blot to måneder siden præsenterede BilBasen en app til Microsofts nyeste styresystem, Windows 8. Nu er Danmarks største bilsite igen klar ved tegnebrættet, og er i fuld gang med at udvikle en BilBasen app til Apple s populære tablet, iPad.

Det handler jo om at være der, hvor brugerne er. Alene i 2012 kunne vi se en voksende interesse for at være på BilBasen via mobiltelefoner og fra tablets med trafikstigninger på 93 % og 59 % i nævnte rækkefølge. Med sidste års lanceringer af nye mobile apps til android, iPhone og Windows 8, er det kun naturligt, at vi nu lægger vores kræfter i at få BilBasen tilpasset tablets, fortæller administrerende direktør for BilBasen og Bilinfo, Morten Heuing.

Den kommende iPad app bliver udviklet med den populære iPhone app som skabelon. Det betyder, at de fleste af funktionerne vil gå igen, men de bliver tilpasset tabletten.

For eksempel kan man foretage en hurtig søgning eller en mere detaljeret med over syv forskellige søgekriterier. Man kan også gemme tidligere søgninger, føje til favoritter, eller opdele søgningen i forhandler- og privatannoncer. Annoncerne kan ses side om side, eller hver enkelt annonce kan vises med store billeder.

Et skridt foran

Med mobile apps til Android, iPhone, Windows 8 samt den kommede app til iPad bliver BilBasen først på markedet med apps til stort set alle anvendte mobile platforme i Danmark. Selvom det har været en tung økonomisk investering, er man hos BilBasen ikke i tvivl om, at det er nødvendig investering for fremtiden.

Danskerne bliver mere og mere mobile, og sidste år begyndte udviklingen for alvor at tage fart. Det handler det om at få tilpasset forretningen til de helt rigtige platforme, så vi også i fremtiden stiller de bedste rammer op for at søge og sælge biler på nettet, siger Morten Heuing og fortsætter:

Det går rasende stærkt og man skal være omstillingsparat, hvis man skal være et skridt foran, men det er vi også, fastslår Morten Heuing.

Første udgave af den nye iPad app har forventet premiere til påske, der er
højtid for salget af brugte biler.

Lige nu udgør den mobile trafik på BilBasen 43 % af den samlede trafik på sitet.

Fakta
Stigning i mobiltrafik på BilBasen: + (uge 1-52)
Stigning i trafik fra tablets BilBasen: + 59 % (uge 1-52)
Andel af den samlede trafik (seneste tal): 43 %


Læs mere her

tags: Danmark, direktør, Microsoft, økonomi, 2013, Android, 2012, teknologi, iPhone, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar