mandag den 25. februar 2013

BCA Bilauktion klar med helt nyt set-up: Fredage dedikeres til varebilsauktioner - Tirsdage forbeholdes personbilsauktioner

Hos BCA Bilauktion i Vejle gør man det nu endnu lettere for kunderne at handle bil; personbilsauktionen og varebilsauktionen deles op; tirsdage bliver forbeholdt personbiler, og fredage står der udelukkende varebiler på auktionsprogrammet.

Key Kristiansen, marketingdirektør hos BCA, forklarer: Når vi har valgt, at dele auktionen op i to, er det udelukkende for at yde kunderne en endnu bedre service og gøre auktionerne mere effektive. På tirsdage bliver der derfor fuldt fokus på auktionen over personbiler og ved de nye fredagsauktioner, er det varebilerne, der er i centrum. Vi får to fuldt optimerede auktioner, og på den måde behøver den kunde, der gerne vil købe varebiler ikke bruge sin tid på, at overvære auktioner over personbiler. Auktionsdagene bliver simpelthen meget mere overskuelige for kunderne, siger marketingdirektøren.

Vind præmier ved auktionerne den 26. februar og den 1. marts
Helt ekstraordinært sætter BCA det nye auktions set-up i gang med konkurrencer om at vinde i-Pads. Den første personbilsauktion foregår tirsdag den 26. februar kl. 10.00. Første varebilsauktion finder sted fredag den 1. marts fra kl. 9 til kl. 12 - der serveres kaffe og rundstykker denne dag.

Win-win situation
Auktionshuset mærker i øjeblikket stor efterspørgsel på person- og varebiler, så der er godt gang i forretningen. Hos BCA i Vejle, der er del af den største bilauktionsgruppe i Europa, har man da også skævet til udlandet: Når vi vælger dette nye set-up, har vi naturligvis taget de gode erfaringer fra vores kollegaer rundt omkring i Europa med os. Logistisk bliver det nye set-up lettere at håndtere. Selve afviklingen af auktionerne bliver mere smidig, alt er mere overskueligt, og det kommer i allerhøjeste grad kunden til gode. Det er en klar win-win situation, slutter marketingdirektøren Key Kristiansen, der kan kontaktes på tlf. 75 85 83 00 eller mobil 20 45 12 44 for uddybende kommentarer.

Fakta
BCA Bilauktion på Bugattivej i Vejle er Europas førende indenfor auktion over brugte biler, motorcykler og varevogne. Besøg de fysiske auktioner eller deltag Live Online via hjemmesiden www.bca.dk hvor du kan byde direkte. BCA afholder auktioner med 38 auktionscentre i 12 europæiske lande. BCA Bilauktion A/S, Bugattivej 12, Vinding, 7100 Vejle. Tlf.: 75 85 83 00


Læs mere her

tags: euro, Europa, direktør, Vejle, udland, Auktionshus, sprog, konkurrence, marketingdirektør, Fakta, kaffe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar