søndag den 10. februar 2013

Applus Bilsyn får ny kommerciel chef

Danmarks største bilsynsvirksomhed, Applus Bilsyn, får ny chef for salg, marketing og forretningsudvikling. 44-årige Peter Noer Kyndal fra Hellerup kommer fra en stilling som markedschef hos FDM.

Det bliver bl.a. med henblik på at styrke salget og kundeservicen, at vi har ansat Peter Noer Kyndal som kommerciel chef hos Applus Bilsyn. Peter skal medvirke til at hente flere kunder og få mere ud af de tæt på 500.000 besøgende, vi allerede har om året .

Sådan siger adm. direktør for Applus Bilsyn, Per V. Rasmussen, om Applus Bilsyns nye kommerciel chef.

Fortid i FDM
Peter Noer Kyndal, der er cand.merc. i økonomisk markedsføring og i 2012 tog en lederuddannelse i Advanced Business Development fra Center for Ledelse, har gennem karrieren specialiseret sig i salg, marketing, internet, markedsanalyse og forretningsudvikling.

Før sin ansættelse hos Applus Bilsyn var han markedschef hos FDM i fire år. Her stod han i spidsen for salg og marketing af en lang række områder i organisationen blandt andet FDM test & bilsyn. Forinden har Peter Noer Kyndal bl.a. været markedschef og marketingchef i henholdsvis Amagerbanken og Alm. Brand koncernen.

Medarbejdernes erfaringer kan skærpe servicen
Naturligvis vil jeg gøre brug af mine erfaringer til at søsætte de initiativer, vi oplever, vil generere mest vækst. Men når det er sagt, glæder jeg mig særskilt til at komme tættere ind på de 250 medarbejdere i Applus Bilsyn og forstå deres opgaver endnu bedre. Den proces ser jeg meget frem til , siger Peter Noer Kyndal, der også i den kommende tid vil rundt i landet og besøge en række af Applus Bilsyns lokale synshaller.

Peter Noer Kyndal bliver chef for seks ansatte i Applus Bilsyns hovedkvarter i Rødovre. Privat bor Peter Noer Kyndal i Hellerup. Han er gift på 15. år med Helle, sammen har de Celine på 13 år. I garagen står en Golf Variant fra 2008.

Billedtekst
Peter Noer Kyndal bliver chef for seks ansatte i Applus Bilsyns hovedkvarter i Rødovre.



Læs mere her

tags: markedsføring, Danmark, 2008, direktør, internet, økonomi, uddannelse, Amager, Amagerbanken, 2012, virksomhed, FDM, organisation, ansættelse, Rødovre,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar