tirsdag den 8. januar 2013

Totalløsninger i bilstyling

FashionPeople - fashion for the people

Du er her: Forside
404 - sorry
 
FIND BUTIK HER

  




SENESTE NYT





Artikler




 
NYESTE BUTIKKER


SENEST OPDATEREDE BUTIKKER



MEST BESØGTE BUTIKKER



MINDST BESØGTE BUTIKKER



TILFÆLDIGE BUTIKKER


Seneste Søgninger


Tøj
Gør FashionPeople til din startside - Tilføj FashionPeople til foretrukne - Privacy Policy - Smykker
Auto-læder.dk har indgået et samarbejde med MS Design, der producerer stylingtilbehør til biler. Samarbejdet betyder, at Auto-læder.dk kan levere totalløsninger, når bilen skal styles.

Når du styler bilen, kommer den til at se mere indviduel og sporty ud , siger Kim Holst, der er indehaver af Auto-læder.dk med kontorer i Danmark og tyske Hamborg. MS Design er Europas største firma, der blandt andet producerer hækspoilere, skørter, fælge og diodelys til biler, og det hele bliver produceret i Østrig , forklarer Kim Holst.

MS Design blev grundlagt af Manfred Santer i begyndelsen af 1980 erne, og siden har det østrigske firma leveret kvalitetsstyling til biler. Firmaets produkter er så gode, at flere bilfabrikanter får speciallavet originalt udstyr hos firmaet, der har hovedsæde i Tyrol. MS Design producerer blandt andet forkofangeren på Audis luksusbil RS3 og hækspoileren på Porsches SUV Cayenne, mens al styling på Ford Danmarks biler kommer fra MS Design.

Den bedste kvalitet
Kim Holsts firma, Auto-læder.dk, er specialiseret i at producere læderkabiner til stort set alle bilmodeller. Læderkabinerne eftermonteres på nye og ældre biler, og Kim Holst har samarbejdsaftaler med blandt andre Toyota, Ford og Suzuki.

Den nye aftale med MS Design betyder, at Auto-læder kun kan tilbyde totalløsninger, når bilforhandlerne kører kampagner, hvor læderkabiner og specialudstyr er pakket i kampagnetilbud.

MS Designs produkter er en anden type styling end de læderkabiner, som vi producerer. Vi laver den bedste kvalitet i læderstyling og har nu fundet det bedste firma indenfor styling til bilen , siger Kim Holst.

Auto-læder.dk syr specialsæder til alle bilmærker og -modeller. Der er stort set ikke er grænser for, hvor mange forskellige løsninger, der kan levers til hver bilmodel. Kunderne kan vælge mellem 24 forskellige slags læder, ligeså mange forskellige sytråde og dertil kommer kombinationen af forskellige og læderfarver. Resultatet er en million forskellige kabineløsninger til stort set alle bilmærker.

Læs mere på auto-laeder.dk og ms-design.com


Læs mere her

tags: Danmark, Europa, bilen, Audi, Porsche, Toyota, bilforhandler, bilfabrikanter, Østrig, Ford, Suzuki, fælg, Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar