onsdag den 16. januar 2013

Nye bilmodeller i 2013

North American International Auto Show vil fra medio januar 2013 give et fingerpeg om nogle af de modeller, vi vil få at se i 2013. Det tyske Auto Motor und Sport vurderer, at vi i løbet af 2013 vil blive præsenteret for omkring 160 nye modeller og varianter.

Italienske modeller
Ferrari vil være repræsenteret på udstillingen med en afløser for Enzo-modellen, der hedder F70. Det er en coupémodel i kulfiber med en V12 motor. Lamborghini har oplyst, at de stiller op med bl.a. Aventador LP 700-4 i en roadster version. Denne klarer 0-100 km/t på 3,0 sekunder, og tophastigheden er 350 km/t. Maserati vil bl.a. præsentere sin firedørs Quattroporte, der kommer på markedet i løbet af året.

Tyske modeller
Mercedes lancerer en faceliftet udgave af sin E-klasse i Detroit. Og BMW skulle være klar med en konceptudgave af den kommende SUV - BMW X4. Samtidig viser BMW sin M6 Gran Coupé, der er den tredje karosserivariant ved siden af coupé og cabrioletudgaverne. BMW har også en faceliftet Z4 roadster og en mini på vej. Minien har navnet - Mini John Cooper Works Paceman og er en firehjulstrukken version med 1,6 liters motor der yder 218 hk.

Volkswagen præsenterer både en stationcar- og en firehjulstrukket udgave af Golf, en fornyet Golf Plus, en elektrisk- og en ny cabrioletudgave af Beetle. Audi kommer med Sportback-udgaven af A3-modellen, men også en voldsom S3-udgave med cirka 300 hk.

Amerikanske modeller
General Motors leverer Chevrolet Silverado og GMC Sierra 1500 som tilhører kategorien full size trucks/pickups. Begge skulle være på markedet i andet kvartal af 2013, endda i udgaver med sparemotor. Konkurrenten Ford har som modspil planer om at løfte sløret for 2015-udgaven af Ford F150, der har været den bedst sælgende bil i USA i 30 år. Muskelbilen Chevrolet Corvette skulle også være til stede på udstillingen i Detroit. Denne gang i 7. generation med en 6,2 liters V8-motor, der leverer 450 hk.

Japaneren
Honda skulle allerede være klar med sin nye sportsvogn, NSX-modellen, allerede i løbet af 2013. Modellen bliver en to-personers sportsvogn inklusive en V6-benzinmotor og to elmotorer. Således bliver der reelt tale om en sportsvogn med firehjulstræk. Honda vil også præsentere en konceptudgave af en kommende kompakt-SUV på basis af Jazz-modellen.
Årets bil i USA

Der skal på udstillingen i Detroit uddeles et par priser. Det gælder b. la. titlen årets bil i USA . Her er Cadillac ATS, Ford Fusion and Honda Accord de tre finalister. Imens dyster Ford C-Max, Mazda CX-5, og Ram 1500 om titlen i kategorien pickup/SUV.

Autocom har eksisteret siden 2001 og er en af pionererne indenfor online bilauktion i Europa. Som de eneste tilbydes gennem det unikke netværk af 4.000 godkendte forhandlere, at du kan opnå markedets højeste forhandlerpris ved salg af bil indenfor 24 timer.


Læs mere her

tags: USA, Italien, Europa, elbil, bilen, Ferrari, 2013, 2001, renten, Audi, Mazda, Honda, BMW, American International Auto Show, Japan, Mercedes, Jazz, Maserati, Detroit, benzin, sportsvogn, stationcar, Motor, Coop, Cadillac, Chevrolet, Ford, GMC, Lamborghini, GM, Volkswagen, karosseri,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar