søndag den 13. januar 2013

Mere passion i hverdagen: SEAT lukker den nye Leon ud i Danmark

I weekenden den 19. og 20. januar lukker SEAT den helt nye Leon ud i hele Danmark - til kamp i mellemklassen. Den designsikre nyhed kommer til en pris fra lige under 190.000 kr., masser af rummelighed og ekstraudstyr til hidtil usete priser. Og så bruger den op til 20 procent mindre brændstof.

Hvis nytårsforsættet lød på at bringe mere passion ind i hverdagen, så kan det nu kombineres med at køre længere på literen i en sikker, nydesignet mellemklassebil, hvis man kigger forbi den lokale SEAT forhandler, der holder åbent hus i weekenden den 19. og 20. januar.

Vi har store forventninger til den nye SEAT Leon, der imponerer i mellemklassen. Jeg er sikker på, at man efter en prøvetur vil være enig i, at vi her har at gøre med en ny, suverænt designet bil, der ikke burde kunne fås til den pris, vi faktisk sælger den for, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT Danmark.

Spansk temperament på tysk bund Den nydesignede Leon signalerer spansk passion, mens den er bygget på Volkswagen Groups MQB-platform. Det er blandt andet den lettere karrosserikonstruktion, der medfører de lave CO2-emissioner og det lave brændstofforbrug. Alle motorerne til den nye Leon er blandt de bedste i klassen, når det gælder effektivitet og emissioner.

Højdepunktet er Leon 1.6 TDI med start-stop-system den kører hele 26,3 km/l ved blandet kørsel og har et estimeret CO2-tal på kun 99 g - og op til 20 procent lavere brændstofforbrug.

Den nye SEAT Leon har desuden netop opnået 5 stjerner i Euro NCAP-kollisionstesten.

Attraktiv finansiering

Samtidig med en meget lav indgangspris kan SEAT tilbyde meget attraktive finansieringsvilkår med fast rente ned til 3,75 procent og variabel rente på 2.95 procent gennem SEAT Finans.

-Selv om den nye Leon kommer til en meget favorabel pris, så skal den selvfølgelig betales. Men også her er den nye Leon et af markedets bedste tilbud, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

SEAT Leon fås fra 189.900 kr. og introduceres til Åbent Hus hos SEAT i hele Danmark i weekenden den 19. og 20. januar fra klokken 11 til 16 begge dage.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar