mandag den 31. december 2012

Ny Chevrolet forhandler i Århus

Pr. 1. januar 2013 forhandler Uggerhøj på Slet Parkvej 2 i Højbjerg nu også Chevrolet.

Vi er selvfølgelig rigtig glade for, at vi skal i gang med at forhandle Chevrolet , udtaler Lone Østergaard, der er Eftermarkedschef hos Uggerhøj. Vi har god plads i forretningen til endnu et mærke, og vi glæder os meget til at hilse de nye Chevrolet kunder velkommen. For at forberede os optimalt har vi ansat personale med flere års erfaring i at servicere Chevrolet biler, forklarer Lone Østergaard.

Attraktive modeller fra Chevrolet
Chevrolet har de seneste år skabt rigtig flotte salgsresultater. Ikke mindst har Chevrolet Spark gjort det rigtig godt A-segment, hvor der pt. sælges rigtig mange biler. Attraktive priser og forsikringstilbud har sendt Chevrolet Spark på salgslistens Top 10 flere gange i 2012, og hos Uggerhøj forventer de, at succesen fortsætter i 2013.

Senest har Chevrolet introduceret den nye Cruize Stationcar. Selvom der er stor efterspørgsel efter de små biler, passer de ikke til alle familier , forklarer Lasse Brorsbøl Jensen, der er salgschef hos Uggerhøj. Derfor er vi glade for, at vi kan starte forhandlingen med endnu en attraktiv Chevrolet model til en rigtig skarp pris: Chevrolet Cruize Stationcar, der starter fra kun 199.990 kr. Slutter Lasse Brosbøl Jensen.

Du kan opleve alle Chevrolet modellerne, når Uggerhøj holder Åbningsfest den 5.-6. januar 2013 på Slet Parkvej i Århus.

Læs mere her

tags: Århus, 2013, 2012, Chevrolet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar