søndag den 30. december 2012

Forberedt på vinter med applikation fra Falck

Danmark har allerede fået den første smagsprøve på, hvad Kong Vinter kan byde ind med af vintervejr. Og det er ifølge metrologerne nok ikke det sidste vintervejr, vi har set denne vinter. Der er allerede varslet lidt sne i den kommende uge, og det kan derfor være fornuftigt at forberede sig på motorproblemer og glatte veje, inden frosten sætter ind på ny.

App til iPhone og Android
Autocom anbefaler, at du henter Falcks autohjælp applikation til iPhone og Android, som kan hjælpe alle bilister med at komme hurtigt og sikkert frem, hvis uheldet er ude. App en har mange gode funktioner. Du kan for eksempel bestille autohjælp med blot 1 klik. Herudover har den en GPS-kortfunktion, der viser dig, hvor du er, hvilket gør det nemt for Falck at lokalisere din bil i forbindelse med autohjælp. Samtidig viser den dig præcist, hvornår hjælpen er fremme, når du har bestilt denne.

Gratis download
Applikationen hedder Falck Autohjælp, og er ganske gratis. Du kan downloade app en i App Store til iPhone, eller i Google Play til Android telefoner. Alternativt kan du hente app en ved at sende en sms med ordet autohjælp til 1241.

Det er ikke kun Falck abonnementer, der kan bruge applikationen. Alle de oplysninger du har brug for, hvis uheldet er ude, er tilstede, og det er derfor nemt for alle at bestille autohjælp hos Falck. Kunder uden abonnement skal dog betale for assistancen.
Autocom har eksisteret siden 2001 og er en af pionererne indenfor online bilauktion i Europa. Som de eneste tilbydes gennem det unikke netværk af 4.000 godkendte forhandlere, at du kan opnå markedets højeste forhandlerpris ved salg af bil indenfor 24 timer.


Læs mere her

tags: Danmark, Europa, downloade, 2001, Google, Android, vintervejr, Falck, iPhone,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar