torsdag den 22. november 2012

SKODA hos Uggerhøj i Frederikshavn fastholder All inclusive-priser

Bilkøbere vil kende deres udgifter

Bilkøbere ønsker i stigende grad at kende deres fremtidige udgifter, når de investerer i ny bil. Det mærker man hos SKODA, der sælger op mod hver fjerde af Årets Bil-succes Citigo med 'All inclusive' - en fast månedlig pris, som dækker alt. Trods en prisstigning på Årets Bil har Uggerhøj i Frederikshavn, der er autoriseret Skoda forhandler derfor sikret, at kunderne kan få All inclusive til samme, lave pris som hidtil. Fremover vil endnu flere biler blive købt med en samlet pakke, siger Brian Strøm, der er salgschef for Skoda hos Uggerhøj.

Finanskrise, gældskrise, økonomisk afmatning og bremse på forbruget. Usikkerhed om fremtiden gør, at flere og flere bilkøbere ikke ønsker overraskelser og dermed at kende deres fremtidige udgifter til bilen allerede, når de køber den.

Det mærker man tydeligt hos SKODA, der sælger op mod hver fjerde af Årets Bil - den populære minibil Citigo - med 'All inclusive . All inclusive betyder, at bilen købes med en fast månedlig aftale, der inkluderer alle udgifter til bilen - afdrag, service, diverse vedligehold samt forsikring.

- Bilmarkedet er i den grad i forandring. Ikke alene køber vi mindre biler. Men hvor vi tidligere købte en bil og betalte den med et lån optaget i en bank og efterfølgende selv betalte for service, reparationer, skift af reservedele og forsikring, når det var nødvendigt, så vil flere og flere kunder have vores All inclusive-aftale, hvor vi som autoriserede forhandlere sørger for, at stort set alt omkring bilen er i orden og sørget for på forhånd, siger Brian Strøm, salgschef hos Uggerhøj

Fastholder prisen på All inclusive
Succes en med All inclusive-konceptet betyder, at Uggerhøj i Frederikshavn trods en generel prisstigning på den prisvenlige SKODA Citigo har sikret, at bilen fortsat kan fås med All inclusive fra 1.998 kroner per måned.

- Det er en anderledes løsning, der udfordrer de traditionelle måder at købe og have bil på. Og vores kunder har taget så godt imod den, at vi på trods af, at Citigo faktisk har været solgt for billigt og lige er steget en smule i pris fastholder vores All inclusive-priser fra 1.998 kroner om måneden, siger Brian Strøm.

Uggerhøj biler forventer, at også de større modeller fra SKODA med tiden vil kunne fås med All inclusive-konceptet.

All inclusive
KODA Citigo med det hele til én fast pris betyder, at en KODA-forhandler står for både forsikring, service og vedligehold, så køber kun skal betale ét fast beløb hver måned. Efter fem år er bilen betalt fuldt ud.

All inclusive fra kr. 1.998 dækker:
- KODA Citigo 1.0 60 hk 3 dørs Active i standardfarve inkl. levering
- Service- og reparationsaftale i fem år op til 70.000 km
- KODA-forhandlernes tryghedsaftale +tre år/100.000 km
- Forsikring
- Finansiering


Læs mere her

tags: bilen, økonomi, Finanskrise, Frederikshavn, Skoda,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar