fredag den 16. november 2012

Sixt Biludlejning udnævnt til verdens bedste biludlejningsselskab

Det prestigefyldte rejsemagasin "Premier traveler" har i 2012 tildelt Sixt Biludlejning prisen som Best Car Rental Company in the World .

Udnævnelsen skete ved en stor prisoverrækkelse i Los Angeles, foran repræsentanter fra flere af verdens største og mest respekterede selskaber i rejsebranchen. Den ærefulde pris tilfalder Sixt Biludlejning efter at mere end 10.000 "Premier traveler" læsere deltog i en online afstemning på premiertravelerusa.com.

Kasper Gjedsted, adm. dir. Sixt Biludlejning Danmark, udtaler; "Vi takker Premier travelers læsere for deres stemmer og for at belønne vores hårde arbejde. Prisen er et klart bevis på at vores produkter passer perfekt til forretnings-og ferierejsende på udkig efter nye og ud over det sædvanlige billige produkter og tjenester, der virkelig appellerer til deres behov."

Sixt Biludlejning fejrer i år 100 års jubilæum, og er Europas ældste biludlejningsfirma. Selskabet er markedsledende i Tyskland, Østrig og andre lande. I Danmark har Sixt 22 udlejningslokationer i bl.a. København, Aarhus, Odense, Billund og Aalborg.

Sixt er en af verdens største koncerner indenfor biludlejning, leasing, bilpleje, limousineservice og bilsalg. Koncernen har mere end 4000 kontorer i over 100 lande på alle kontinenter.


Læs mere her

tags: Danmark, Tyskland, Los Angeles, Europa, København, Billund, Odense, Aalborg, 2012, bilsalg, Østrig, stemmer,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar