fredag den 9. november 2012

Online bilsalg er også en mulighed for private

Ifølge tal fra autobranchen var 2011 et rigtigt godt år for bilsalg i Danmark. Både for private og forhandlere. Brugtbilssalget tager den langt største andel af dette bilsalg og er grundet de senere års finanskrise steget.

Private kan i dag sælge bilen selv, gennem en forhandler, eller få den brugte bil med i en byttehandel hos en forhandler. Men der er i dag med internettet helt nye muligheder for bilsalg. En af disse muligheder er en online bilauktion via Autocom.dk.

Bilauktion på Autocom.dk
Kun Danmarks 4000 registrerede bilforhandlere har adgang til at byde på biler på Autocom s bilauktion, mens både firmaer og private kan få adgang til at sætte biler til salg.

Ved online bilauktion er man blot få klik væk fra at sætte sin bil til salg. Her kan man i ro og mag tilmelde bilen til auktion hjemme fra sin egen stue, og man bestemmer selv sin mindstepris. Det eneste, det kræver, er, man går ind på Autocom.dk og tilmelder sin bil til bilauktionen. Når man skal sælge brugt bil via online bilauktion, er det vigtigt, at man er omhyggelig med at beskrive bilen, da forhandlerne ikke har mulighed for at besigtige bilen, før de byder.

Hos Autocom.dk har man mulighed for at sætte sin bil på bilauktion på en af fem ugentlige auktioner. Samtidig kan man følge auktionen, mens den pågår, og man får efter auktionen besked om, hvorvidt bilen har opnået bud over mindsteprisen og er blevet solgt.

Gratis tilmelding
Det er ganske gratis at tilmelde sin bil til bilauktion hos Autocom.dk. Sælges bilen via bilauktion betales der et salær til Autocom, ellers er det gratis. Salæret ligger mellem 1.900 og 4.000 kroner inklusive moms afhængigt af bilens mindstepris.

Autocom.dk har kyndige konsulenter, der yder gratis og professionel rådgivning per telefon på 70 20 16 61, hvis man har brug for hjælp før, under og efter auktionen.

Fordele ved salg af bil via Autocom.dk
1. Nemt bilsalg - 4.000 tilmeldte bilforhandlere - hvilket sikrer markedets højeste forhandler pris for bilen

2. Hurtigt bilsalg - Auktionen varer 24 timer. Sælges bilen ikke, har man mulighed at få den på en ny bilauktion ganske gratis

3. Sikkert bilsalg - Bliver bilen solgt sendes slutseddel samt guide til, hvordan handlen skal afsluttes. Køber skal hente bilen hos sælger og betale med bankoverførsel, banknoteret check eller kontanter.

4. Trygt bilsalg - Man undgår reklamationsforpligtelser ved salg på bilauktion, da bilen købes som beskrevet

Autocom.dk har eksisteret siden 2001 og er en af pionererne indenfor online bilauktion i Europa. Som de eneste tilbydes gennem det unikke netværk af 4.000 godkendte forhandlere, at du kan opnå markedets højeste forhandlerpris for din bil indenfor 24 timer.

Læs mere her

tags: Danmark, 2011, Europa, internet, bilen, 2001, bilsalg, bilforhandler, moms, Ford, stemmer, banko,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar