torsdag den 31. maj 2012

Skal din bils klimaanlæg rengøres ? så få det gjort ordentlig

Lugter dit klimaanlæg, eller stinker din aircondition i bilen ligefrem Det er meget normalt, og det sker lynhurtigt på grund af bakterier i luften. Det kan ligefrem være usundt at køre rundt med et stinkende klimaanlæg, og du kan i ekstreme tilfælde blive syg af det. Det er derfor en god idé, at du sikrer dig, dit værksted sørger for en ordentlig rengøring anlægget.

I Danmark har vi over 1 mio. allergikere, så hvorfor skal vi udsætte os for flere parfumer end højst nødvendigt Rengøringsprodukter til autobranchen er fyldt med parfumer, der øger risikoen for at danne allergier. Derfor har jeg lavet nedenstående tjekliste, som du kan give til dit værksted, så du sikrer, at dig og dine børn og venner ikke udsættes for unødvendige risici hver gang, I sætter jer ind i bilen.

Klimaanlægsrens skal:

- fjerne mikroorganismer, svampe og bakterier
- være parfumefri
- forbedre bilens luftkvalitet og sundhed i bilen generelt
- have dokumenteret effekt

Bed derefter værkstedet om at rense klimaanlægget mindst én gang om året som en del af den årlige service.

Det er vigtigt at du ikke bruger produkter, som du selv skal kan rense klimaanlægget med, de er ineffektive og har en højere sundhedsrisiko.

TUNAP® laver renseprodukter til autobranchen, der er uden parfumer og allergifremkaldende stoffer.

Vores Contra Sept® klimaanlægsrens fik, som den eneste på markedet, karakteren gut (god) i det tyske allergi- og astmaforbunds test - alle andre produkter fik karakterstemplet begrænset effekt eller Ingen effekt og samtlige allergikere og astmatikere i forbundet fik anbefalet at bruge TUNAP s klimaanlægsrens i deres biler.

Læs mere her

tags: Danmark, bilen, bakterie, astma, allergi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar