onsdag den 16. maj 2012

Bliv klædt ordentligt på inden du kører bilen på værksted

Du kender det sikkert. Bilen er begyndt at sige en mærkelig lyd, og du ved ikke hvad der er galt. Den kan stadig køre og du har egentlig heller ikke råd til at køre på værksted og få den repareret. Men lige pludselig bliver den mærkelige lyd til en raslen og til sidst er du nødt til at køre på værksted i en fart. Du tager det første og bedste værksted, fordi du skal bruge din bil hurtigt igen, og resultatet bliver en stor værkstedsregning, da du ikke nåede at undersøge markedet.
Det behøves dog ikke altid være en negativ oplevelse at sende bilen på værksted. Blot ved at undersøge priserne hos de forskellige mekanikere, kan der nemlig spares så mange penge, at det faktisk bliver sjovt at sende bilen på værksted.

Hvordan undersøger du så markedet bedst muligt Det gør du på nettet. Du kan nemlig sende dine bilopgaver i udbud på www.biibo.dk, som har samlet autoværkstederne ét sted, og allesammen står klar til at hjælpe dig med din reparation. Alle værksteder på www.biibo.dk følger samtidig retningslinjerne for FDM´s reparationsaftale. Så er du sikker på en fast aftale med værkstedet.

Christian Markedal og Kim Sejer som står bag www.biibo.dk har oplevet stor interesse for værkstedsportalen, som i dag er gået i luften med en helt ny hjemmeside. Den har fokus på brugervenlighed og gør det endnu nemmere for bilejere at oprette deres forespørgsel, og for værkstederne at give et tilbud tilbage.
Skal du f.eks. have skiftet tandrem på bilen går du blot ind på www.biibo.dk og indtaster nogle få oplysninger, samt din nummerplade, og herefter sendes opgaven i udbud blandt værksteder i nærheden af dig, og du får tilbud tilbage. Når du har fundet det tilbud der passer dig, accepterer du det, og kommer i kontakt med værkstedet. Så enkelt er det.

Smitter det ikke af på serviceniveauet "Først må jeg sige at størstedelen altså ikke vælger den billigste pris, men vælger ud fra tidligere kunders kommentarer om værkstedet, samt de andre informationer bilejeren bliver præsenteret for på værkstedets profil. På Biibo.dk kan værkstederne heller ikke se hinandens tilbud og dermed er der ingen krig. Dvs. at værkstedet giver et ærligt tilbud, uden sammenligning med andre værksteder. Autobranchen har før været meget lukket for forbrugeren, på dette område. Det vi gør er blot at skabe den nødvendige gennemsigtighed i priser, for at give forbrugeren det bedst mulige overblik, inden bilen sendes på værksted. Vi ser dagligt besparelser på mellem 20-60%, og det er altså bare ved at få tilbud fra flere forskellige værksteder." afslutter Christian Markedal som er indehaver af Biibo.dk.

Læs mere her

tags: bilen, portal, FDM, penge, tandrem,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar