onsdag den 2. maj 2012

Audi og Aller i succesfuldt eventsamarbejde

Audi gentager successen fra sidste år og viser den nye Audi A3 frem ved et eksklusivt arrangement i samarbejde med Aller Media. Under arrangementet Kvinder, Trends og Tendenser har IN, ELLE og FEMINA inviteret deres læsere til at se nærmere på den splinternye Audi A3, der har danmarkspremiere til august.

Interessen for arrangementet har været enorm og flere end 400 kvinder har tilmeldt sig, hvor der ud over præsentationen af Audi A3 er inspirerende oplæg fra Chefredaktør på Modemagasinet IN, Anne Absalonsen, grundlægger af Rudolph Care, Andrea Elisabeth Rudolph og brandingekspert og stylist Christina Wedel.

Arrangementet i Aller huset danner rammen om en attraktiv platform, hvor Audi kommer helt tæt på de købe-og beslutningsstærke kvinder, og styrker dermed Audis mulighed for at nå en vigtig del af målgruppen. Derfor ser Lars Kornelius, der er Marketing Manager hos Audi også frem til at gentage succesen fra sidste års arrangement, der gav mere end 1.200 kontakter.

Samarbejdet med Aller Media giver os direkte kontakt til en meget stor del af vores primære målgruppe, og vi ser et perfekt link til de øvrige aktiviteter ved arrangementet. Her bliver deltagerne guidet igennem trends og tendenser, som kommer på markedet i løbet af de næste måneder, ligesom de ser et bud på Audi trenden seks måneder frem, når den nye Audi A3 kommer på markedet, siger Lars Kornelius .

Ud over at afholde arrangementet, hvor Audi A3 præsenteres, har Audi indgået et annoncesamarbejde med IN, ELLE og FEMINA, som Aller Media udgiver.

Arrangementet holdes onsdag den 2. maj 2012 hos Aller Media i København. Se program via dette link: http://www.elle.dk/Mode/Nyheder/2012/April/Trend-event-i-Allerhuset-2012.aspx

For yderligere information kontakt venligst:
Ene Charlotte Krog, Annoncedirektør Aller Media A/S, mobil: + 45 24 82 08 32
Lars Kornelius, Marketing Manager Audi, mobil: +45 20 40 60 17

Om Aller Media A/S
Aller Media A/S er den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Danmark med et samlet ugentligt oplag på omkring 900 000 eksemplarer, og hver uge læser mere end 2 mio. danskere et af Allers mere end 20 blade og magasiner. I Danmark er Allers markedsandel på ugeblade 73 pct. og 24 pct. på magasiner. Sideløbende med blad- og magasinproduktion bevæger Aller Media sig over på nye medieplatforme for blandt andet at møde læserne på nettet og mobilen. Aller har ca. 600 ansatte i Danmark. For yderligere information se www.aller.dk

Læs mere her

tags: Danmark, Absalon, København, direktør, bilen, EM, Audi, 2012, Andrea Elisabeth Rudolph,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar