lørdag den 19. maj 2012

Autohjælpsfirma i Virring skal redde tyske bilister

Nødstedte tyske bilister får nu autohjælp fra firmaet DMS Assistance Centralen med hovedsæde i Virring ved Skanderborg. Det østjyske firma har netop skrevet kontrakt med Automobilclub von Deutschland, AvD, der er den tredjestørste organisation i Tyskland, der yder vejhjælp.

Kontrakten indebærer, at det er Virring-firmaet, der skal yde assistance til tyske bilister, når de har behov for vejhjælp i Danmark.

Den store kontrakt blev forhandlet på plads tidligere på måneden. DMS Assistance Centralen blev først på året etableret i Virring. Det skete efter Per Thomhav, Jakob Simonsen og Dennis Bertelsen købte autohjælpsfirmaet Dansk Mobilitets Services kundekartotek og sammen etablerede DMS Assistance Centralen.

Nu er det operation manager Per Thomhav, der har den daglige kontakt til et landsdækkende net af underleverandører, der kører ud og yder vejhjælp i hele Danmark.

Det Tyske AvD har en million abonnenter og organisationen har mere end 100 år bag sig på autohjælps markedet.

Kontrakten er gensidig, så det er AvD, der yder vejhjælp til DMS Assistance Centralens danske kunder, hvis de får brug for reparation eller bugsering i Tyskland.

Yderligere spørgsmål til Jakob Simonsen 70 777 595 eller Per Thomhav på 70 777 498.

Læs mere her

tags: Danmark, Tyskland, organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar