tirsdag den 1. marts 2011

Spar tid og penge med Blaupunkts TravelPilot

Med Blaupunkts nye dansktalende navigationssystem, TravelPilot DX–V kan chaufføren øjeblikkeligt finde den hurtigste og korteste vej.

Med Blaupunkts nye TravelPilot navigationssystem monteret i bilen bliver det en selvfølgelighed at komme frem til tiden. Chaufføren vælger nemlig selv, om han vil køre den korteste eller hurtigste rute. Samtidig tager navigationssystemerne også højde for de trafikmeldinger, som inden for en radius af 100 km. bliver udsendt fra vejmyndighederne.
"Hvis der for eksempel kommer en trafikmelding om kødannelser eller et vejarbejde på den planlagte rute, vil TravelPilot ud fra meldingen i god tid fortælle chaufføren, om han med fordel kan følge en anden rute og derved spare tid, siger Søren Jonassen, der er servicechef hos Blaupunkt.

"Blaupunkts nyeste navigationssystemer, som er baseret på meget omfattende kortmateriale fra Tele Atlas, regner løbende ud, hvilken rute, der er mest fordelagtig."

TravelPilot er på dansk og arbejder dynamisk, så chaufføren hele tiden bliver foreslået alternative ruter. Det minimerer risikoen for at køre for langt eller for at tage den aller–sidste afkørsel. "Der vil alle andre bilister jo også forsøge at dreje fra," siger servicechefen.

Skræddersyet til professionelle chauffører.
Alene det, at Blaupunkts TravelPilot navigationssystem er nøjagtigt, gør det attraktivt for professionelle chauffører. Fem minutter sparet tid hist og her i løbet af en arbejdsdag, kan afgøre, om man kan nå en kunde mere.
Søren Jonassen fremhæver, at leverandøren af det elektroniske kortmateriale hele tiden har folk i marken, som gennemkører de forskellige gader og veje og rapporterer om ændringer over alt i de lande, som kortmaterialet dækker.
"Der sker faktisk dagligt 20–25 små og store ændringer alene i Danmark," fortæller servicechefen.
Det kan være en ny rundkørsel i et boligområde, lukning af en vej i en bymidte eller en ny
ensretning. Alt sammen oplysninger, som er vigtige, når målet skal nås på kortest tid.

Kortmaterialet, som TravelPilot navigerer ud fra, leveres på cd og opdateres løbende. I øjeblikket udsender Blaupunkt en ny cd–rom mindst en gang om året.
 

Læs mere her

tags: Danmark, bilen, penge,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar