torsdag den 3. februar 2011

Vælg selv pris og serviceniveau på autohjæl

Efter 31 år med kun ét abonnement til personbiler præsenterer Dansk Autohjælp i dag tre nye abonnementstyper. Det sker for at efterkomme kundernes forskellige ønsker og behov

Efter et par snefyldte måneder med stor travlhed for både redningsarbejdere og salgsafdeling præsenterer Dansk Autohjælp i dag tre nye abonnementer, der skal imødekomme danskernes forskellige behov.
- Nogle vil nøjes med det mest nødvendige og gerne slippe så billigt som muligt, mens andre ønsker ekstra sikkerhed og tryghed på vejen. Det giver vi nu mulighed for ved at tilbyde både en Basis, Plus og Super udgave af vores abonnementer, forklarer produktchef hos Dansk Autohjælp, Jens Ole Olesen.
Prisforskellen på abonnementerne strækker sig fra et 659 kr. for DAH Basis, der bliver markedets billigste, til 995 kr. for DAH Super. DAH Plus er en fortsættelse af Dansk Autohjælps eksisterende abonnement og koster fortsat 729 kr.

Dækning i udlandet og gratis lånebil
Forskellen på abonnementerne drejer sig bl.a. om dækning i udlandet og adgang til en lånebil ved skader. Og den forskel passer godt til bilisternes behov, mener produktchefen.
- Basis er et udmærket abonnement til dem, der ikke kører så meget og ikke er afhængige af bilen i hverdagen eller f.eks. til bil nummer to. Andre bruger bilen hver dag og kører til udlandet med hele familien. De har brug for al den sikkerhed og hjælp, de kan få, og det kan vi nu tilbyde med Super-abonnementet. Her stiller vi bl.a. en lånebil gratis til rådighed i tre dage og yder ekstra hjælp i udlandet, siger Jens Ole Olesen.

Udover de tre varianter af abonnementer til personbiler tilbyder Dansk Autohjælp også abonnement til motorcykel, scooter/knallert, trailer og campingvogne.

Læs mere her

tags: bilen, udland, campingvogn,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar