fredag den 4. februar 2011

microparts.dk lancerer Simons sportsudstødning og Phillips pærer i WEBshop´n!

Bestil alt i Simons og Phillips til bilen, når DU har tid 24 timer i døgnet.

Det sportslige alternativ!

Simons sportsudstødning bliver produceret hos Ray i Sverige. Fabrikken blev grundlagt i 1961, hvor de startede med at producerer standard udstødning til Saab 2-takt og Volvo PV. Efter nogen tid begyndte de så udviklingen og produktionen af sportsudstødninger. I dag eksporteres størstedelen af Simons produktion over hele verdenen. Virksomheden er ISO 9001 certificeret, hvilket bl.a. sikre høj produktkvalitet.

Selve sportsudstødningerne bliver produceret i et ekstra stærkt materiale og er forstærket på kritiske punkter. For at modstå rust m.v. bliver udstødningerne aluminiserede, man anvender chrom-stål samt nogle steder 18/8 rustfrit-stål.
Systemet har større rør-dimension end originalt og leveres enten som komplet sæt eller som halv-sæt uden forrør. Til enkelte bilmodeller leveres kun bag-dæmperen.

Hvorfor så vælge en Simons Sportsudstødning fra microparts.dk

* 5,8% højere effekt
* Sportslig lyd
* Sportslige afgangs-rør
* Lavt modtryk giver lavere benzinforbrug
* Stærk konstruktion og høj kvalitet på råmaterialerne giver lang levetid.

Den rigtige autopære til dit behov!

Philips er verdens førende producent af lyskilder til biler.
Alle Philips halogen forlygtepærer er fremstillet af kvartsglas. Det betyder, at Philips forlygtepærer giver dig et bedre lys og holder længere end andre tilsvarende forlygtepærer.

Philips tilbyder 6 forskellige serier forlygtepærer. Det gør det muligt at finde præcis den rigtige pære til dit og din bils behov, hvad enten du ønsker mere lys eller pærer, der ikke skal skiftes så ofte og oven i købet skåner miljøet.

Udvalget af Phillips på microparts.dk:

X-treme Power: Den kraftigste lovlige halogen forlygtepære på markedet. Giver op til 80 % mere lys end tilsvarende standard halogen forlygtepærer og har markedets bedste levetid for højtydende pærer.

EcoVision er en grøn longlife pære. Levetiden er dobbelt så lang som for tilsvarende standardpærer. Samtidigt er lysudbyttet 10 % højere og strømforbruget 20 % mindre. Det betyder, at du sparer brændstof og udleder mindre CO2!
Anbefales til biler, hvor der skiftes forlygtepærer ofte.

NightGuide DoubleLife og VisionPlus giver begge 50 % mere lys end tilsvarende standard forlygtepærer. NightGuide DoubleLife har ekstra lang levetid.

BlueVision giver dig et cool, blåligt/hvidt forlys. Lyset er tættere på naturligt dagslys og minder om Xenonlys.

Premium er Philips standard forlygtepære med 30 % mere lys end tilsvarende pærer i andre fabrikater.

SilverVision er en blinklyspære med en sølvfarvet coating. SilverVision lyser orange og er neutralt sølvfarvet, når den ikke er tændt. Dermed er den usynlig i klare blinklygter, og du undgår spejlæg-effekten fra normale orange blinklyspærer.

Find produkterne på www.microparts.dk


Læs mere her

tags: Sverige, Volvo, Saab, bilen, benzin, Philips, strømforbrug, miljø, brændstof,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar