mandag den 30. august 2010

Ny e-butik; udstyr til auto+båd+camping

Internethandelen har fået en ny og ikke uvæsentlig aktør, som tilbyder et omfattende udvalg af udstyr og tilbehør til auto, båd og camping. Langt størstedelen af sortimentet er produkter som firmaet abc–netshop.dk kan tilbyde til omgående levering.
Folkene bag det nyetablerede selskab er garvede folk indenfor auto– og fritidsbranchen, som med mere end 30 års erfaring bag sig garanterer kvalitetsudstyr og tilbehør til automobiler, både og campingvogne.

Flere og flere sætter et skilt på postkassen med "Nej tak til reklamer". Det kan der være mange grunde til. Men det er et faktum at danskernes indkøb på nettet eksploderer. Måske fordi forbrugeren kan gå på indkøb præcis når det passer ind i hverdagens trummerum, og uden at gå forgæves. Man risikerer ikke at gå forgæves efter et tilbud, som ofte er udsolgt, når man når frem til butikken. Det anslås at internethandelen i løbet af seks år vil nå 60 mia. kroner.

Med den nye shop, www.abc–netshop.dk er det blevet muligt at søge og købe sit fritidsudstyr og tilbehør uden at blive snydt af "et godt tilbud". Det nye internet–firma udmærker sig ved at tilbyde udstyr og tilbehør i en høj kvalitet, som firmaet kan stå inde for, og som kun bliver udvalgt efter grundige kvalitetstests. Med andre ord – produkter i gedigen kvalitet til den rigtige pris leveret direkte til døren.

Firmaet abc–netshop.dk er godkendt og kontrolleret af E–handelsfonden, hvilket betyder tryghed og tillid ved online handel. Ejerkredsen bag den nye internetbutik består af Bechmann Holding ApS, Freddie Malling samt Torben Qvist Lauritsen, og virksomheden har domicil i industriområdet i Lunderskov ved Kolding.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar