søndag den 8. august 2010

LG indleder samarbejde med Formula 1?-holdet Red Bull Racing

LG Electronics er gået ind som hold- og teknikpartner for Red Bull Racing i FIA Formula One World Championship .

I kraft af det ny partnerskab med Red Bull Racing udvider LG sit succesfulde samarbejde med Formula 1 . LG Electronics er officiel global partner og teknikpartner for Formula 1 , hvilket medfører eksponering af mærket inden for en sportsgren, hvis tv-seertal er ét af de største i verden.
LG vil stille sine nyeste produkter til rådighed for Red Bull Racing både på banen og i holdets hovedkvarter. Der er tale om et tæt partnerskab, der giver LG nye muligheder for at opbygge mærkekendskab over for en bred målgruppe over hele kloden.

Med foreløbig fem topplaceringer i indeværende sæson er Red Bull Racing, med kørerne Sebastian Vettel og Mark Webber, én af favoritterne til at vinde mesterskabet. I 2009 brillerede holdet med en andenplads i Drivers (Vettel) og Constructors world championships. I verdensmesterskaberne 2010 fører holdet i både Drivers (Webber) og Constructor s.

Vi er utroligt glade for at byde LG velkommen som partner for Red Bull Racing, udtaler Christian Horner, chef for Red Bull Racing-holdet. LG Electronics er en fantastisk nyskabende virksomhed, der går godt i spænd med den kreative innovation, vi har inden for Red Bull Racing, og samarbejdet er et udtryk for, at Red Bull værdsætter partnere, der tænker i samme baner. Den kendsgerning, at vi er attraktive for et førende mærke som LG, er endnu et udtryk for de fremskridt, holdet har gjort i løbet af kort tid.

Det er spændende at se to af verdens førende nyskabende mærker LG Electronics og Red Bull Racing

i parløb som Formula 1 -partnere. "Life's Good" er et udtryk, som både LG og Red Bull Racing gør til virkelighed hver dag takket være teknologi, der giver millioner af mennesker verden over sindsoprivende spændende oplevelser ved at følge Formula 1 .

LG's nye partnerskab med Red Bull Racing er udtryk for vores mærkeløfte om at give mennesker en lidt bedre hverdag gennem såvel banebrydende tekniske innovationer som spændende oplevelser, fortæller Lottie Funck Ekelund, nordisk varemærke- og kommunikationschef i LG. Samarbejdet åbner desuden nye muligheder for LG med hensyn til markedsføringsaktiviteter og mediesamarbejde.

LG Electronics
LG Electronics, Inc., (KSE: 066570.KS) er en af verdens største og mest innovative leverandører af forbrugerelektronik, hårde hvidevarer og mobil kommunikation. Virksomheden har mere end 80.000 ansatte fordelt på 115 selskaber over hele verden. Den globale omsætning var i 2009 43,4 mia. USD. LG Electronics består af fem forretningsenheder: Home Entertainment, Home Appliance, Air Conditioning, Business Solutions og Mobile Communications. LG Electronics er også en af verdens største producenter af paneler til fladskærme, audio- og videoprodukter, mobiltelefoner, airconditionanlæg og vaskemaskiner.

LG Electronics har eksisteret i Norden siden oktober 1999. Få mere information www.lg.com.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar