torsdag den 14. januar 2010

Solidt resultat fra Bilsalg.dk A/S

Bilsalg.dk A/S kom ud af regnskabsåret 2007/08 med et overskud før skat på 3,4 mio. kr.

Online bilauktions–selskabet Bilsalg.dk A/S, der er et datterselskab af online bilauktionskoncernen Autocom A/S og sælger brugte biler for leasingselskaber og finansieringsselskaber, kom ud af regnskabsåret 2007/08 med et resultat på 3,4 mio. kr. før skat og 2,6 mio. kr. efter skat. Omsætningen oplyses af konkurrencemæssige grunde ikke.

"Vi er meget tilfredse med resultatet. Siden vi købte Bilsalg.dk i midten af 2007, er det kun gået fremad, både i antal kunder og antal solgte biler", siger salgs– og marketingsdirektør Morten Holmsten.
"Vi kan tydeligt mærke, at der kommer flere og flere leasingbiler på vejene. I december 2008 havde Bilsalg.dk den travleste måned nogensinde.

Medarbejderne arbejdede 10 timer om dagen. Bilerne væltede ind, og Bilsalg.dk kan nu tilbyde forhandlerne et hav af gode, let brugte leasingbiler, firmabiler og konkursbiler", tilføjer han.
Han peger på det fine samarbejde med leasingselskaberne og finansieringsinstitutterne senest en ny, treårig aftale med Nordania Leasing – som krumtappen i virksomhedens forretning.

"Vi gør alt, hvad vi kan for at imødekomme kundernes behov for et problemløst, hurtigt og gnidningsfrit salgsforløb. Og vi har de værktøjer, der skal til. Vi har blandt andet lige koblet Bilsalg.dk på Autocoms kendte og populære auktionssystem, hvilket yderligere forbedrer flowet", fortæller Morten Holmsten.

Bilsalg.dk A/S er beliggende i Greve og har 12 medarbejdere. Selskabet sælger blandt andet biler for Nordania Leasing, Santander Consumer Bank, Krone Kapital, Finans Nord Leasing, Mercedes–Benz Finans, AL Finans, AB Finans og Post Danmark Leasing. Kun forhandlere, der er godkendt af Bilsalg.dk A/S, kan byde på bilerne.

Yderligere oplysninger vedrørende denne pressemeddelelse:

Salgs– og marketingdirektør Morten Holmsten, 40 97 13 00.
 

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar