fredag den 8. januar 2010

BilBasen skaber den første danske markedsplads på iPhone

BilBasen er den første til at lægge annoncer på iPhone.

Ved hjælp af nyskabende teknologi bliver BilBasens iPhone applikation blandt de første annonceprogrammer, der benytter iPhones store potentiale og inkorporerer flere af telefonens funktioner for at gøre det så nemt og behageligt som muligt for brugerne.

Det er meget enkelt, at finde frem til den bil du ønsker, og den integrerede GPS–tracker, der findes i en iPhone, gør det muligt for dig at finde en liste over autoforhandlere, der ligger indenfor en vis radius, af den position du befinder dig på lige her og nu. Samtidig kan du få kørselsvejledninger via den integrerede Googlemaps på din iPhone.

Den samme teknologi er brugt til at give brugerne af applikationens kørselsvejledninger til det nærmeste autoværksted, hvis uheldet skulle være ude.

Oveni giver applikationen adgang til de seneste bilnyheder gennem løbende opdateringer af BilBasen.dk og Bilmagasinet.dks online nyhedssites.

BilBasen er konstant i gang med at udvikle nye features til applikationen, der til fulde udnytter iPhonens potentiale. Alt sammen ganske gratis. Ud fra kriterierne behov, position og data hjælper iPhones funktionaliteter.

"Vores iPhone applikation afspejler vores stræben efter at være de første på markedet, med de værktøjer, der kan være med til at sikre vores kunder mersalg. Den første udgave af applikationen har mange gode funktioner, som vi selvfølgelig vil blive ved med at supplere med nye idéer og funktioner på sigt," udtaler Claus H. Andersen, adm. dir.

BilBasens iPhone applikation er til rådighed gratis gennem Appstore nu. Samtidig arbejder vi hårdt på at gøre applikationen til rådighed på en lang række andre GPS–telefoner.
 

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar