tirsdag den 19. januar 2010

Cacidi annoncerer Production Server

Cacidi Systems, en af verdens ledende udviklere af software til designdrevet, automatisk grafisk produktion, annoncerer i dag nyt produkt til automatisk produktion med Adobe® InDesign CS4 Server.

Den nye release i Cacidi Systems server-baserede produktlinie, er specielt udviklet til optimal produktivitet i alle de tusindvis af Adobe InDesign producerende virksomheder verden over. Manuelle arbejdsbyrder til grafisk output i slutformaterne PDF, PS, EPS, JPG og FLASH samt fysisk udprint, belaster medarbejdernes kostbare arbejdstid unødigt, men kan elimineres med Cacidi Production Server.

Cacidi Production Server systemet består af en server-backend med avanceret funktionalitet, mens løsningen er intuitiv og logisk i opsætning og brug.
Cacidi's Workflow applikation lader i direkte integration med Adobe® InDesign Server administratorer opsætte præ-definerede regler for avancerede automatiserede, grafiske workflows.

Blandt softwarens top features kan nævnes følgende:

Adobe InDesign CS4 defineret PDF, PS, EPS, JPG og FLASH filformat output.
Direkte regelbaseret print til papir output, preflighting med fuld understøttelse af
Adobe InDesign CS4 s avancerede prefllight muligheder.
Scripting ensbetydende med uendelige systemudbygningsmuligheder ved hjælp af
Java Script kommandoer,
Cacidi Workflow en branche-innoverende teknologi, der gør det nemt for
virksomheder at definere præcise rutiner for output og aflevering ved hjælp af
ubegrænsede serier af actions i et eller flere sammenhængende forløb,

Endvidere server side hot folder drag-and-drop af op til hundreder af InDesign filer til videre behandling samt Cacidi Close-and-Process plug-in et til Adobe InDesign CS4 klient-versionen. Dette tillader at grafikere nemt og effektivt fra et InDesign menupunkt kan aflevere InDesign jobs til Cacidi Production Server, og automatisk indhente workflow styles, som er defineret på systemets back-end.

Cacidi Production Server tillader endvidere page range definition, prefix/suffix fil-navngivning, og output af løbende logfil med fyldestgørende beskeder om eventuelle processeringsfejl.

Cacidi Production Server er et resultat af et naturligt forløb i vor serverprodukt udviklingsstrategi. Vi pryder os i Cacidi af, aldrig at følge strømmen, men derimod er den virksomhed, der sætter nye standarder. Med dette system tilbyder vi tusindvis af kunder verden over med et reelt behov for optimering af grafiske arbejdsprocesser, fuldstændig workflow automatisering på helt enkelt eller meget avanceret niveau, alt efter behov. Helt i tråd med tanken i vores øvrige serverorienterede produkter Cacidi Enterprise Server og Cacidi LiveEditor , siger Richard Andersen, CEO.

Desuden er Cacidi Production Server et naturligt element til udbygning af vores mange eksisterende web til print kunders løsninger, kunder som allerede har indkøbt Cacidi Enterprise Server, og som derfor i et standardprodukt får mulighed for at koble endnu et modul med stor produktionseffektivitet til deres online dokumentbygger løsninger , slutter han.

Cacidi Production Server frigives til Mac OS X Server og Windows Server, og Cacidi Close and Process plug-in et tilsvarende klient platforme. Vejledende listepris er DKK 20.000, men kontakt Cacidi Systems for information om forskellige opsætningsmuligheder. For eksisterende Cacidi Enterprise Server og Adobe InDesign Server kunder, vil systemet kunne indkøbes til en reduceret pris.

Cacidi Production Server vil kunne leveres fra omkring 25. januar 2010.

###

Om Cacidi Systems
Cacidi Systems er blandt verdens ledende udviklere af software til automatisk, design-drevet grafisk produktion med Adobe InDesign, og sætter standarden for fleksibilitet, hastighed og udnyttelse af de mange muligheder i Adobe InDesign. Den bruger¬ven¬lige software bygger på branchestandarder og danner fundamentet for konkurrence¬dygtige løsninger hos mange virksomheder.

Cacidi Systems frigav de første produkter i år 2000. Siden har strategien været at fokusere på automatiske løsninger til Adobe InDesign og Adobe InDesign Server program platformene. Cacidi Systems er Adobe Solution Partner, Adobe MASE partner, og officiel distributør af Adobe InDesign Server teknologi produktet.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar