torsdag den 28. januar 2010

Betsafe Driver

Betsafe.com leder efter en racerkører, som ved hvordan man skal styre en helt ny Porsche Panamera i et miljø fuld af kendte smukke damer og hurtige biler.

Spilfirmaet Betsafe.com starter en konkurrence kaldet Betsafe Driver . Vinderen får lov til at køre en hurtig og vild Porsche Panamera i det verdensberømte rally for kendte, Gumball 3000. Gumball har tidligere haft kendte så som Snoop Dogg, David Hasselhoff, Carmen Electra og Jackass-banden med i løbet.

En ny superstjerne
Vil en ny superstjerne blive født dette forår
- Betsafe.com er en af hovedsponsorne bag Gumball 3000, og vi vil have vores egen bil med i løbet. I stedet for at hyre en kendt person til at køre, vil vi give en af vores kunder og fans muligheden for, at lade en drøm blive til virkelighed.
- Hver uge gør vi vindere glade med fantastiske pengepræmier, men dette vil blive noget virkelig unikt og specielt. At være en del af Gumball 3000, er en mulighed man kun får en gang i livet.
- Betsafe.com blev grundlagt i 2006, og har i dag mere end 300.000 kunder, og vokser stadigvæk.

Starter i London
Gumball 3000 starter i London den 1. maj og går først mod Amsterdam, før turen går videre til København og Stockholm og festen følger også med. Efter en flyvetur over Atlanten kører rallyet videre til byer som Boston, Quebec og Toronto før det slutter i New York den 8. maj.

En fantastisk event
4800 km på en uge. Fester med stjernerne på hver destination. En fantastisk oplevelse, som vil efterlade endeløse indtryk og minder.
- Det er en utrolig event, som alle skulle have lov til at opleve. Hvis du får chancen for at gøre det gratis, har du virkelig fået en gylden billet, siger marketing direktør Pia-Karin Åkesson, som har udtalt at det normalt koster 250.000 DKK at stille op - og så mangler du stadigvæk din egen superbil at køre i. Noget som Betsafe også sørger for at vinderen får.

For mere info:
Presseansvarlig Mikael Mellqvist: (+47)99486821
Markedchef Pia-Karin Åkesson: (+46)702158398

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar