torsdag den 24. december 2009

Succes for luksus-bilvask i Danmark

Au2Wash er et nyt koncept for bilvask i Danmark. Vaskehallerne er ikke tilknyttet tankstationer, men har sine helt egne anlæg og medarbejderne er der kun for én ting: at gøre bilen så ren og funklende som overhovedet muligt på en både skånsom, miljørigtig og økonomisk måde. Det koncept er blevet en succes, og de tre Au2Wash–haller, som allerede er etableret, forventer snart følgeskab af endnu flere.

En ny type bilvask er på frem i Danmark. Personlig betjening og manuel forvask samt masser af service og ekstramuligheder tiltaler bilejerne. Det har givet virksomheden Au2Wash vind i sejlene. Med tre centre i henholdsvis Vejle, Ringsted og Odense og flere på vej dækker virksomheden snart bilejernes behov for kvalitetsvask i hele landet.

Specialiseret bilpleje for alle

– Det som vores kunder efterspørger, er en mere alsidig og professionel service. De traditionelle vaskehaller, er grove ved bilerne, man får vaske ridser og resultatet er meget svingende. Det har vi gjort noget ved, fortæller Ole Madsen, der er indehaver af Au2Wash.

– Først og fremmest er der på alle Au2Wash’ anlæg ansat personale, som er specialiserede i bilrengøring. De foretager altid en grundlæggende, manuel højtryksrensning af bilen for at sikre, at der ikke kommer småsten og andet stort snavs med ind i børsterne, efterfølgende bliver bilen vasket manuelt af AU2 Wash personalet, kritiske steder, for så at fortsætte ind i markedets mest avancerede vaskeanlæg.

Mange ekstra services

– Vores kunders behov er at køre herfra i en flot bil. Derfor kan vi hjælpe med en række af de små skavanker, som irriterer bilejerne og over tid sænker brugtprisen på bilen.

Alle Au2 Wash Centre tilbyder polering med markedets bedste materialer, som garanterer en strålende fornemmelse af helt ny bil i lang tid. Det gøres med de nyeste materialer, som eksempelvis Turtle Wax Ultra Gloss Protection eller en nanoteknologisk forsegling. Voks tætner lakkens porer og giver en blank og glat overflade. Dette medfører at snavs ikke lægger sig i porerne og nedbryder lakken. Voks giver lakken en langtidsbeskyttelse, forhindre oxidering og overfladerust.

Afhængig af bilfabrikat anbefaler bilproducenten en voksbehandling 2 3 gange om året. Foretages der en professionel polering en gang om året er det langt nemmere evt. selv at polere/vokse bilen anden gang, da overfladen allerede er "mættet" udtaler Ole Madsen.

Der tilbydes professionel indvendig rengøring, stenslagsreparation, rudeskift, dækskift, solfilm og ikke mindst speciel nanobehandling til eksempelvis vinduer og fælge.
– Har din bil eksempelvis rester efter reklamemærker, så kan vi med professionelle metoder, fjerne dette.," siger Ole Madsen.

Ikke dyrere end traditionelle vaskerier

Det har fra starten være missionen at etablere Au2Wash som et kvalitetsmæssigt overlegent one–stop for professionel bilpleje, der henvender sig både til private og erhvervslivet. Samtidigt ønskede grundlæggeren, at Au2Wash skulle være for alle og dermed ikke være dyrere end alternativerne på markedet.

"Vi kan tilbyde nogle ydelser på et markant højere kvalitetsniveau end vores konkurrenter, samtidig har vi holdt prisen nede, så det faktisk ikke er dyrere at besøge et Au2Wash center end at få vasket i en gammeldags vaskehal," fortæller Ole Madsen.
– Hos Au2Wash behøver man ikke bestille tid, da en bilvask med manual forvask kan foretages, uden at man behøver at forlade bilen. Det hele tager ikke mere end få minutter, da kapaciteten på vores vaskenlæg er 60 i timen men med vores manuelle forvask som udføres af personalet kan vi klare 40 45 kvalitetsvaske i timen, mod de normal 4 5 standardvaske som en traditionel vaskemaskine på en tankstation kan klare, udtaler Ole Madsen.
 

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar