tirsdag den 15. december 2009

Sponsorater søges til Skandinavisk Renault træf 2009

Det skandinaviske Renault træf er en sammenslutning af danske, svenske, norske og finske Renaultentusiaster, der hver sommer mødes og fremviser egne biler. Stort set alle Renault–modeller fra klassiske veteranbiler til de helt de nyeste årgange er repræsenteret blandt de mange biler, der deltager i træffet, og Det skandinaviske Renault træf er derfor et af årets største Renault–begivenheder i Nordeuropa og en helt unik samling.

Den 3. til 5. juli afholdes det skandinaviske Renault træf for 19. gang og denne gang er det de danske arrangører, der står bag. Træffet afholdes i Skive, og der forventes, ud over fra de fire nordiske lande, også at komme deltagere fra Holland, Tyskland og Estland.

Sidst, der blev holdt skandinavisk Renault træf i
Danmark, deltog cirka 150 biler samt førere og deres familier. Dertil kom et større antal interesserede publikummer, der brugte en dag på at kigge på biler i det gode vejr.

Vi har brug for hjælp

Det skandinaviske Renault træf arrangeres af privatpersoner udenom etablerede Renault klubber i Danmark. Oprindeligt var træffet et mindre arrangement for få entusiaster, men nu har træffet vundet større interesse fra både klubber og privatpersoner i hele Norden. Hvert år har træffet derfor vokset sig større og større.

Den voksende tilslutning af deltagere betyder, at forventningerne til et veltilrettelagt træf–program er store. Derfor har arrangørerne, ud over faste tiltag som kåringen af årets bil, valgt at have en række konkurrencer og kåringer i løbet af træffet. Blandt andet afholdes en stor landskamp med forskellige aktiviteter, der er konkurrencer til børnene og diverse kåringer af biler i forskellige kategorier.

Træffes afsluttes med en stor gallamiddag, hvor vindere i de forskellige konkurrencer præmieres
 

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar