søndag den 6. december 2009

Ny internet service giver dig gratis tilbud på autoreparationer indenfor 24 timer!

Bad Request

Autoværksteder.dk er en serviceportal på internettet, som enhver bilejer, forsikringsselskab eller anden der har en autoopgave, GRATIS og UFORPLIGTENDE kan benytte.

Man Indtaster blot sine fakta om den ønskede autoreparation direkte på siden www.autoværksteder.dk. Herefter modtager man tilbud fra værkstederne via e–mail, indenfor 24 timer. Man modtager naturligvis kun tilbud fra lokale autoværksteder.

De værksteder, som www.autoværksteder.dk samarbejder med, er professionelle og moderne autocentre, som sætter en ære i at yde den bedste service og kvaliteten er selvfølgelig i top.

www.autoværksteder.dk drives uafhængig af interesseorganisationer og målet er udelukkende at sikre, at sidens brugere nemt og uden besvær kan få den autoservice der er brug for, fortæller Frederik Mogensen, som er iværksætter og idémand bag projektet.

Frederik Mogensen fortæller ligeledes, at han fik ideen til www.autoværksteder.dk, da han skulle have lavet et stort serviceeftersyn på sin passat og savnede et sted på internettet, hvor han kunne få flere forskellige tilbud. Tilbud som han kunne sidde hjemme foran Pc’en og læse inden han valgte at køre sin bil på det ønskede værksted.

Det er mit håb, at alle bilejere i Danmark vil benytte www.autoværksteder.dk næste gang de søger efter tilbud på reparationer eller eftersyn på bilen, – der kan være rigtig mange penge at spare, da man som bilejer kan vælge mellem flere tilbud.

Servicen er gratis, uforpligtende, nem og hurtigt.!
 

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar