onsdag den 30. december 2009

Krak.dk introducerer tegn rute funktion til glæde for løbere, cyklister og gående

Krak.dk er ikke længere kun for billister. Nu kan du selv opmåle din løberute, cykelrute eller gårute på Krak.dk. Når man tegner ruten får man også oplyst afstanden og gennemsnitlig gå– og cykeltid. Alt sammen på Kraks kendte kort.

Det har længe været muligt for billister at lave en ruteplan, når turen til fx familiefesten eller sommerhuset skal planlægges. Men nu er det også muligt at opmåle ruter med andre formål. Krak.dk tilbyder nu muligheden for at opmåle ruter med afstandsberegning til fx løb samt angivelse af gennemsnits gå– og cykeltid.

Nem og enkel at bruge
Ruteopmålingen på Krak.dk er meget enkel at bruge. Man finder det ønskede startpunkt på et kort, og derefter tegner man selv sin rute med en tegnefunktion. Hver gang man markerer et punkt får man til højre for kortet angivet afstanden i kilometer samt den estimerede gå– og cykeltid. Ruterne kan opmåles præcis hvor man ønsker. Man kan både måle afstande på veje men også i skove, parker osv. Dermed er det meget let at beregne eller opmåle fx løberuter, hvis man, som mange danskere løber i fritiden, og gerne vil kende distancen.

Det er også muligt at dele opmålte ruter med andre. Under specifikationerne for ruten har man mulighed for at linke til ruten samt maile den videre. Dermed giver ruteopmålingsfunktionen mulighed for at dele de ruter, man selv opmåler, med andre.

Krak.dk samarbejder med Sparta
I forlængelse af Kraks samarbejde med Sparta om levering af kort, er det nu også muligt at finde link til Kraks ruteopmåling på Spartas hjemmeside.

"Sparta arrangerer mange løb og løbetræning, og det er derfor et samlingssted for mange løbere. Det er derfor en naturlig forlængelse af vores gode samarbejde, at løbsentusiaster nu kan finde link til Krak.dks ruteopmålingsfunktion på Sparta.dk" Siger Carsten Gemmer, Løbsleder hos Sparta.
 

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar