tirsdag den 17. september 2013

Fra iværksætter til markedsleder på 10 år

Mens mange har måttet dreje nøglen om på grund af krisen de seneste år, kan webbureauet DanaWeb A/S i september fejre 10 år med stigende succes.

Der er langt fra det store hovedkontor, som huser DanaWebs ansatte i dag, til det lille kælderlokale, der var basen, da Kenneth Stampe og Christian Madsen etablerede virksomheden i 2003.

På bare 10 år har de to iværksættere skabt en succes, som har vokset sig større år for år. I dag har webbureauet omkring 10.000 kunder og kan kalde sig Danmarks største leverandør af hjemmesider til erhvervslivet.

Loyale kunder
Webbureauets hovedaktivitet er hosting og design af hjemmesider, og hemmeligheden bag succesen er ifølge partner Kenneth Stampe blandt andet, at virksomheden har formået at opbygge en trofast kundeskare.

Vi har mange loyale kunder, hvor flere har været hos os i en årrække på grund af vores solide produkter og gode kundeservice. Kunderne har skabt et rigtig godt fundament, som har gjort det muligt for os at holde et lavt prisniveau og en service i topklasse hele vejen rundt , siger Kenneth Stampe.

DanaWeb har skabt vækst hvert år siden etableringen. Virksomheden kom således ud af 2012 med en bruttofortjeneste på 66,5 mio. kr., en egenkapital på 14,3 mio. kr. og et samlet resultat før skat på 16,1 mio. kr.

Løbende udvikling
Succesen skyldes ifølge Kenneth Stampe også, at webbureauet gennem årene har udviklet sig sammen med markedet, og at virksomheden formår at blive ved med at skabe produkter, der matcher kundernes ønsker og behov. Udover design og hosting af hjemmesider tilbyder DanaWeb blandt andet medierådgivning og Hosted Exchange samt udarbejdelse af mobilsites og Facebook-virksomhedsprofiler.

God kvalitet til konkurrencedygtige priser er vigtigt for vores kunder, og det får de hos os. Derudover ved vi, at mange af kunderne har valgt os, fordi de kan aflæse af vores markedsposition, at vi ikke er væk i morgen, som det har været tilfældet med nogle af vores konkurrenter , siger Kenneth Stampe.

DanaWebs 10-års fødselsdag bliver fejret hele september med gode tilbud og konkurrencer.

Læs mere om DanaWeb på www.danaweb.dk.

Læs mere her

tags: Danmark, 2003, Facebook, 2012, virksomhed, erhvervslivet, virksomhedsprofil, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar