fredag den 20. september 2013

Europas største dækkæde kommer til Allerød

Dækkæden Euromaster, der i forvejen findes 44 steder i Danmark, er nu repræsenteret endnu et sted i Nordsjælland. Allerød Dækcenter en afdeling i Nordsjællands Automekanik på Gydevang er nemlig blevet en del af familien.

Den største europæiske dækforhandler findes nu også i Allerød, hvor man får adgang til Euromaster-kædens produkter og løsninger hos Nordsjællands Automekanik på Gydevang. Værkstedet er netop blevet Euromaster Partner og indgår nu i kædens filialnetværk på lige fod med de øvrige 44 afdelinger i Danmark.

Vi glæder os til samarbejdet med Nordsjællands Automekanik, som i høj grad deler vores værdier samt krav til kvalitet og kundeservice, siger franchise manager Jesper Milo fra Euromaster Danmark A/S. Han fortæller, at det nye kædekoncept Euromaster Partner er kommet godt fra start, og at værkstedet i Allerød er det femte i rækken af selvstændige samarbejdspartnere. Det er altafgørende for os at finde de helt rigtige lokale partnere til at komplementere de kædeejede centre. Vi stiller krav om, at partnerne lever op til høje faglige og servicemæssige standarder, ligesom deres beliggenhed skal passe ind i vores øvrige netværk. Alle de kriterier opfylder Nordsjællands Automekanik til fulde, vurderer Jesper Milo.

Forventer vækst

Også hos Nordsjællands Automekanik har man store forventninger til partnerskabet med Euromaster. Vi får en stor, professionel organisation i ryggen, der har etablerede aftaler med landsdækkende storkunder som fx leasingselskaberne. Sammen med Euromasters stærke brand og omfattende markedsføring åbner det mulighed for øget kundetilgang, siger servicerådgiver Michael Lolk, der forventer stor vækst i de kommende år.

Han fremhæver Euromasters store udvalg af dæk og fælge i alle prisklasser herunder specielt mærkerne Michelin, Kléber og Tigar. Kombinationen af Euromasters stærke brand og produktprogram med vores erfaring, personlige service og topmoderne udstyr giver en rigtig stærk platform for fremtidig vækst.

Mere end dæk

Michael Lolk understreger, at værkstedet på Gydevang i lighed med de øvrige Euromaster-centre ikke kun arbejder med dæk. Vi tilbyder også sporing samt mekanisk arbejde og skadesarbejde på både person- og varevogne, herunder serviceeftersyn, olieskift samt udskiftning af bremser og udstødninger. Samtidig rummer vores lokaler også en A-Inspektion synshal, slutter han.

Fakta

Nordsjællands Automekanik på Gydevang 2-4 i Allerød er med sine 21 lifte og 2.400 m2 under tag blandt landets største autoværksteder. Der er investeret et millionbeløb i virksomheden, der slog dørene op i oktober 2012. Centret omfatter foruden det store autoværksted, der er tilsluttet Bosch Car Service, også Euromaster dækcenter, A-Inspektion synshal samt klargørings- og skadecentre. Forretningen ledes til daglig af servicerådgiverne Michael Lolk og Casper Nordsted. www.nordsjaellandsautomekanik.dk

Euromaster er europæisk markedsleder inden for dæk og dækserviceløsninger. I Danmark har kæden 45 servicecentre fordelt på 40 kædeejede filialer og 5 lokale partnere. www.euromaster.dk

Billedtekster

Foto 1: Allerød Dækcenter en afdeling i Nordsjællands Automekanik på Gydevang indgår nu i Euromasters filialnetværk på lige fod med de øvrige 44 afdelinger i Danmark.

Foto 2: Euromasters brand og produktprogram giver os en stærk platform for vækst, siger Michael Lolk (tv.), der her ses med Jesper Milo fra Euromaster.

Foto 3: Det er altafgørende for os at finde de helt rigtige lokale partnere til at komplementere de kædeejede centre, lyder det fra Jesper Milo, franchise manager hos Euromaster Danmark.

Læs mere her

tags: markedsføring, Danmark, euro, Nordsjælland, selvstændig, 2012, virksomhed, organisation, Bosch, fælg, udstødning, bremser, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar