torsdag den 11. juli 2013

Maserati på tyske superdæk

Sikkert og komfortabelt. Med kortest mulige bremselængde. Og uden at miste det sportslige. Sådan har kravene til det optimale dæk sandsynligvis været, da Maserati skulle opstille kriterierne for dæk til den sjette generation af topmodellen Quattroporte. Valget er faldet på Continental som originalt monteret dækmærke hos den italienske producent af luksusbiler og sportsvogne.

Kører man en luksussportsvogn med en V8-motor, der udvikler 523 HK og giver køretøjet en tophastighed, der er opgivet til 307 km/t, er det en rigtig god idé at køre på dæk, der sikrer, at bilen styrer, accelererer og bremser sikkert, samtidig med at de sikrer optimal kørekomfort for den krævende ejer af bilen.

Det er man helt bevidst om hos italienske Maserati, der som en af verdens førende bilproducenter er vant til at vælge de bedste komponenter på markedet til deres luksuriøse modeller.

Italienske Maserati anbetaler tyske Continental
Til Quattroporte, den sjette og seneste generation i den klassiske serie, der nu triller ud fra fabrikken i Modena, anbefaler Maserati, at man vælger Continentals performance-dæk ContiSportContact 5 P. P står for performance eller ydeevne, fordi dækket er til sportsvogne.
- Vi er rigtig glade og stolte af at kunne tilføje Maserati på listen af eksklusive sportsvognsproducenter, som anbefaler vores dæk til deres biler. Maseratis anbefaling bekræfter, at de dæk vi tilbyder, kan noget ekstraordinært, siger Georg Nielsen, administrerende direktør i Continental Dæk Danmark A/S.

Specialudviklet til superbiler
ContiSportContact 5 P er et dæk udviklet specielt til superbiler af Continental i samarbejde med markedets førende sportsvognproducenter. Dækket er produceret af en to-komponent gummiblanding med høj koncentration af silica. Det sikrer egenskaber, der passer godt til de såkaldte superbilers ekstraordinære motorkræfter.
- Fuldblods sportsvogne er typisk baghjulstrukne og derfor er bagdækkene udsat for den største belastning, fordi det er herigennem, at bilen accelererer, mens fordækkene kommer på arbejde, når bilen drejer eller bremser, uddyber Georg Nielsen.

Brede bagtil, smallere foran
ContiSportContact 5P-dækket er kendetegnet ved et asymmetrisk mønsterdesign og på Quattroporte anvendes forskellige dimensioner på baghjul og forhjul på de tre forskellige modeltyper.

Basisversionen er monteret med 245/45 for og 275/40 bag monteret på 19" fælge på begge aksler. Næste model er monteret med 245/40 for og 285/35 bag på 20 fælge, mens topmodellen er udstyret med 245/35 for og 285/30 bag på 21" fælge. Alle ContiSportContact 5P-dæk er godkendt til hastigheder på op til 320 km/t.

Noget for enhver smag
Men selv hvis man ikke har en Maserati holdende i garagen, kan man få glæde af de gode egenskaber fra dækkene.
- Ud fra de erfaringer vi har gjort os med ContiSportContact 5 P til superbiler, har vi udviklet ContiSportContact-dækket til almindelige biler. Disse dæk betyder samme præcise styreegenskaber og stærke vejgreb, så de kan bidrage til køresikkerheden for mere almindelige personbiler, fortæller Georg Nielsen.

Fakta om Continental
Med en omsætning på 32,7 milliarder i 2012, er Continental blandt de førende leverandører til bilindustrien på verdensplan. Som leverandør af bremsesystemer, systemer og komponenter til drivaggregater og chassiser, instrumentering, infotainment løsninger, bilelektronik, dæk og tekniske elastomerer, bidrager Continental til øget køresikkerhed og global klimabeskyttelse. Continental er desuden en ekspert partner i netbaseret bil kommunikation. Continental-koncernen har i øjeblikket omkring 170.000 medarbejdere i 46 lande.
Som en af verdens førende dækproducenter med mere end 42.000 ansatte opnåede Dæk-divisionen en omsætning på mere end 9.7 milliarder i 2012 og har i dag 22 produktions- og udviklingssteder i verden. Det brede produktsortiment og løbende investeringer i R&D yder et stort bidrag til en omkostningseffektiv og miljømæssigt effektiv mobilitet.
Continental er officiel sponsor for 2014 FIFA World CupTM i Brasilien og UEFA EURO 2016TM i Frankrig.

www.conti-truck-tires.com
www.conti-truck-tires.dk
www.ContiSoccerWorld.de
Media Database: www.mediacenter.continental-corporation.com
http://www.quattroruote.it/notizie/industria/maserati-quattroporte-pneumatici-continental-per-il-primo-equipaggiamento
http://en.wikipedia.org/wiki/Maserati_Quattroporte#Engines_and_performance
http://www.continental-tires.com/www/tires_de_en/themes/news/meldungen/pr_2013_05_30_maserati_en.html



Læs mere her

tags: UEFA, Danmark, Italien, direktør, bilindustri, bilen, HK, Frankrig, 2013, EU, Brasilien, 2012, omsætning, Maserati, luksusbiler, 2016, sportsvogn, kommunikation, Continental, miljø, 2014, komfortabel, fordæk, bagdæk, fælg, bremser, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar