søndag den 26. august 2012

Tusindvis af reservedele til bilen importeres fra USA uden bøvl med told og moms

Internettets mange muligheder er også kommet bil, motorcykel og bådejerne til gode. Hver eneste uge importeres der reservedele til bilen, båden og motorcyklen fra USA.
Dette skyldes en genial dansk internettjeneste der gør det utrolig nemt at købe ind i USA og få varerne sendt direkte til Danmark.
Internettjenesten hedder ShopUSA.com og de håndterer fragt, told og moms for dig.

Du kender altid prisen på forhånd
ShopUSA oplyser en samlet pris på fragt, told og moms via lommeregneren på hjemmesiden ShopUSA.com. Så skal du ikke længere bøvle med told og moms til SKAT.
Købes eksempelvis reservedele til bilen for $300 indtastes dette beløb i lommeregneren på ShopUSA.com og så vælger du varekategorien reservedele til biler og mc Tryk Beregn pris , hvorefter den total pris på fragt, told og moms vises; i dette eksempel 1.056 DKK, samt den totale pris på varen inkl. fragt, told og moms så du som kunde kan se hvad du i alt skal betale; i dette eksempel 2.853 DKK

Det er ganske smart, idet du dermed altid kender dine samlede omkostninger inden du handler i USA. Vi vil gerne gøre priserne så gennemskuelige som muligt således at du som kunde altid kender til alle omkostninger inden du handler i USA forklarer Michael Brønnum-Schou fra ShopUSA.

Reservedele til bilen er ofte vanskelige at anskaffe her i DK pga. begrænset udvalg eller at de er utrolig dyre. Med de utalige muligheder i USA er det blot et klik væk fra sofaen. I starten benyttede kunder primært fragtservicen til at få reservedele til biler sendt hjem til DK. Nu er der mange som også handler reservedele til motorcykler og både via ShopUSA.com

Der er ingen begrænsninger:
Du handler i flere webbutikker og får det sendt samlet til Danmark. Flere kunder handler gerne i 3-8 forskellige og får dem fragtet til deres virtuelle amerikanske postadresse hos ShopUSA i Virginia Beach, USA.

Det behøver ikke altid handle om kun at spare penge. Fordelen ved at handle i de amerikanske webbutikker er at udvalget er enormt og endnu bedre er de utallige valgmuligheder af alverdens varer, produktsortiment og webbutikker.
Specielt gamle dele til veteranbiler og motorcykler (Packard, Harley Davidson, Oldsmobile, m.m.), men det kan også være nyere dele til båden, eller amerikanske og europæiske biler; Chevrolet, Pontiac, Porsche, Jeep Cherokee, Ford Mustang GT, Mercedes, Bayliner, m.m.

Når du nu har købt alle dine varer hos eksempelvis eBay, Amazon, Mustangs Unlimited, Classic Industries, Marineengine, Defender, registreres varekøbene på ShopUSA.com. Her betaler du for fragt, told og moms til Danmark. Når dine varer er modtaget på din amerikanske postadresse hos ShopUSA fragtes de videre hjem til dig i DK .

Du kan derfor roligt læne dig tilbage i sofaen og købe alle de varer du ønsker direkte fra USA. Du kan roligt vente på at dine varer bliver leveret til dig i Danmark efter 5-10 arbejdsdage, hvis varerne sendes med fly eller 5-6 uger hvis du vælger de skal sendes hjem med skib.

Hvad med andre varer
Alle varer der er tilladte at importere fra USA kan importeres via fragtservicen ShopUSA.com

Guide til shopping i USA
1. Opret dig først som bruger på ShopUSA.com det er gratis og du får hermed tildelt en amerikansk postadresse hos ShopUSA i Virginia Beach, USA.
2. Så starter spændingen for nu kan du handle i alle de amerikanske webbutikker husk blot at anvende din amerikanske ShopUSA postadresse som leveringsadresse i de amerikanske webbutikker.
3. Når du har handlet registrer du dine indkøb på ShopUSA.com. Når dine varer ankommer til ShopUSA bliver de kontrolleret om indhold stemmer med det du har registreret på ShopUSA.com
4. ShopUSA hæver herefter omkostningerne for told, moms og fragt og sender dine varer hjem til dig i Danmark

Dansk talende kundeservice
ShopUSA har kontor i København, hvor deres dansktalende kundeservice sidder klar hver dag til at hjælpe kunder med at handle varer i USA. Hertil findes der en dansk video på hjemmesiden der forklarer om fragtservicen.

ShopUSA Danmark
e-mail: dk@shopusa.com
Telefon: 70 34 50 36

Læs mere her

tags: USA, Danmark, euro, København, internet, bilen, Mercedes, Porsche, penge, omkostninger, moms, SKAT, Chevrolet, Ford, Jeep, Oldsmobile, Pontiac, stemmer, kaffe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar