fredag den 24. august 2012

Flot regnskab fra bilbranchens dataleverandør

Dataløsninger af høj kvalitet og en populær udvidelse, af produktporteføljen ligger bag en omsætningsstigning på hele 50 pct. og en indtjening på et meget tilfredsstillende niveau for tolerance A/S. Virksomheden der udvikler dataløsninger til autobranchen, udvider som en direkte konsekvens medarbejderstaben med fem-seks nye ansigter.

Med en stigning i omsætningen i regnskabsåret 2011/12 på 50 pct. i forhold til året før har Tolerance A/S slået sig fast som en uundværlig spiller i den danske autobranche. Resultatet af det netop afsluttede regnskabsår viser en omsætning på 30 mio. kr., og det afspejler, at Tolerance A/S opfylder et behov hos autobranchen for let anvendelige data til den danske bilpark.
Det er i særdeleshed arbejdet med udvikling af vores helt unikke el-diagrammer, vejledning i håndtering af dieselsystemer og administrationsprogrammet TWM til værksteder, der har gjort Tolerances løsninger uundværlige for enhver professionel automekaniker, siger Hans Peder Pedersen, administrerende direktør i Tolerance A/S.

TESTERE OVERRASKER POSITIVT
Udover Tolerances kerneforretning, som er tekniske data til autobranchen, har tilføjelsen af moderselskabet Hellas mega macs-testere til produktporteføljen været med til at sende den positive udvikling i vejret.
mega macs-testeren har vist sin styrke, når værkstederne skal fejldiagnosticere nutidens komplicerede bilpark. Salget af mega macs-testeren har været tre gange større, end vi havde forventet, siger Hans Peder Pedersen og fremhæver også virksomhedskulturen hos Tolerance A/S som medvirkende årsag til det gode resultat:
Det er lykkes os at skabe en helt unik virksomhedskultur hos Tolerance A/S, hvor vi giver plads til, at folk tænker selv og brænder for opgaven. Vi har tillid til vores medarbejdere, og det kvitterer de for.

UDVIDER STABEN
Som en direkte følge af den positive udvikling udvider Tolerance A/S over de kommende måneder den 38 mand store stab med fem-seks nye medarbejdere, som skal være med til at gøre de populære produkter endnu bedre.
Vi har i mere end 10 år investeret, det vi tjener og til tider lidt mere i at forbedre vores produkter. Derfor har vi brug for nye medarbejdere, der kan hjælpe med at realisere de mange ideer, vi har til produktudvikling, så vi kan gøre arbejdet på autoværkstederne nemmere og mere effektivt, siger Hans Peder Pedersen.

OM TOLERANCE A/S
- Tolerance A/S udvikler og sælger online dataløsninger, der gør det nemt og billigt for de frie værksteder at drive forretning.
- Tolerance Workshop Manager (TWM) er et online administrations- og kundestyringsprogram, der letter papirarbejdet og optimerer de daglige arbejdsrutiner på værkstedet, mens Tolerance Data giver hurtig adgang til al nødvendig information. Det hele foregår på internettet i en intuitiv bruger-grænseflade.
- Tolerance A/S står også bag data i løsningerne hos FTZ (NF Data) og Mekonomen (MekoTolerance).
- Tolerance A/S er en del af Hella-gruppen og samarbejder med grossister og mekanikere i hele Europa.

YDERLIGERE INFORMATION
Kontakt direktør Hans Peder Pedersen for udtalelser og yderligere information.
t: 87 25 56 25/51 51 21 47, @: hpp@tolerance.dk.

Læs mere her

tags: 2011, Europa, direktør, internet, regnskab, OL, omsætning, virksomhed, sprog,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar