onsdag den 29. august 2012

Glassalen live sætter sæsonen i gang

Nu tager Glassalen Live hul på sæson 2012, der blandt andet tæller navne som Medina, Rasmus Nøhr og Outlandish. Fra den 30. august og frem til den 26. september lukkes der op for Københavns nye, intime spillested i Tivoli fordelt over 12 koncerter. Med en akustik i top, bløde stolerækker og lysekroner i loftet er der lagt op til koncertoplevelser i særklasse. Og det bliver svenske Veronica Maggio, der får lov til at indlede sæsonen i netop de omgivelser den 30. august. Dagen efter er scenen sat til nostalgisk 80 er-hits med Rugsted Kreutzfeldt, og Glassalens første spilleweekend afsluttes med Big Fat Snake den 1. september.

Rugsted Kreutzfeldt har om nogen sat deres markante aftryk på den danske musikscene gennem tiden. Nu kan de opleves live i Glassalen, hvor de er klar til at spille publikum til rette i de bløde sæder.

Tilfældigvis forbi Glassalen
I 1981 spillede Rugsted Kreutzfeldt koncert på Plænen i Tivoli for tusindvis af glade gæster. I 2006 vendte de tilbage til Plænen, og det blev starten på deres come back på livescenen og det var en uforglemmelig aften med gensynsglæde, varmt vejr og masser af mennesker , fortæller Rugsted Kreutzfeldt og fortsætter:

Det håber vi også på d. 31. august i Glassalen, hvor vi vil spille en blanding af lidt fra vores nye cd og en hel del af det gamle med vores dejlige orkester. Glassalen er et helt unikt sted i hjertet af København, og vi glæder os meget til at komme "Tilfældigvis forbi", fortæller Rugsted Kreutzfeldt forud for koncerten i Glassalen.

Salget går godt
Allerede før sæsonen er sat i gang for Glassalen Live vidner billetsalget til koncerterne om en stor interesse hos publikum. Ét af de helt store navne Medina, der går akustisk i Glassalen den 7. september har været udsolgt længe før koncerten. Til den afsluttende koncert med Outlandish den 26. september er der på nuværende tidspunkt kun få billetter tilbage.

Programchef Rune Erbs Ledet fortæller om Glassalen Live:
Sidste år tog vi det første spadestik til Glassalen som venue for de kunstnere med en lidt anden profil end dem, vi har på programmet til Fredagsrock. Det gik rigtig godt, hvorfor vi i år har valgt at skrue endnu mere op for koncerterne i Glassalen , fortæller Rune Erbs Ledet og fortsætter:

Hele konceptet om Glassalen Live er tænkt til det publikum, der foretrækker en helt særlig akustik i atmosfærefyldte omgivelser, hvor man er tæt på kunstneren på scenen. Og så kan Glassalen noget helt særligt med en intimitet i helt unikke rammer, som ikke findes lige andre steder i København .

Glassalen Live 2012 sæsonstart den 30. august og der spilles koncerter frem til den 26. september. Se hele programmet nedenfor.

Program Glassalen Live 2012
30.08.12: Veronica Maggio
31.08.12: Rugsted Kreutzfeldt
01.09.12: Big Fat Snake
06.09.12: Rasmus Nøhr
07.09.12: Medina - akustisk
08.09.12: Hanne Boel
09.09.12: Sing Sing Sing: Nina Forsberg, Sascha Dupont, Søren Jacobsen, Alex Nyborg Madsen & Ivan Pedersen
12.09.12: Dodo & The Dodos
13.09.12: Sko/Torp
15.09.12: Jette Torp
16.09.12: Tamra/Alberte/Anne Dorte
26.09.12: Outlandish

Med venlig hilsen,

Charlotte Kany,
Tivoli Kommunikation & Underholdning

Læs mere her

tags: billetter, København, Tivoli, kunst, Nyborg, 2012, 1981, 2006, koncert, rock, billetsalg, atmosfære,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar