onsdag den 22. august 2012

Stjernerytter Danmark Rundt på Conti-dæk

Når cykelløbet Post Danmark Rundt skydes i gang 22. august i Randers, er det med en række stjerneryttere i feltet, heriblandt den tyske supersprinter André Greipel. I år vandt han tre etaper i Tour de France og stiller op i Danmark i spidsen for Lotto-Belisol holdet, der også tæller danske Lars Bak.

Rytterne fra Lotto-Belisol kører på cykeldæk fra Continental. Det samme gør BMC Racing, Movistar og Orica GreenEdge Cycling. Der er tale om højteknologiske racerdæk fremstillet i Korbach. Også ligesom bildækkene fra Continental udmærker de sig ved lav rullemodstand, godt vejgreb og høj slidstyrke. Og hvad der er vigtigt for en cykelrytter: Dækkene er uhyre lette, vejer under 250 gram.

Ved OL i London kom Continentals superdæk også flere atleter til gode. Både på landevejen, på cykelbanen og i mountainbike og cross country konkurrencerne var flere medaljevindere udstyret med Conti-dæk. I alt blev det til fire guldmedaljer, to sølv og to bronze.

Post Danmark Rundt slutter søndag den 26. august med opløb på Frederiksberg. En etape, der ligesom af de flere andre lægger op til sprinteropgør mellem stjernenavne som Mark Cavendish og André Greipel.

Fakta:
Continental Dæk Danmark A/S forhandler dæk til personvogne, lastvogne, varevogne og industrien.
Continental-koncernen producerer bl.a. bremsesystemer, systemer og komponenter til motorer og chassiser, elektronik til køretøjer samt dæk. Continental bidrager til øget køresikkerhed og global klimabeskyttelse.
Koncernen havde i 2011 en omsætning på 30,5 mia. Euro (heraf 8,8 mia. Euro i dækdivisionen) og er til stede i 46 lande med ca. 169.000 medarbejdere (heraf mere end 41.000 i dækdivisionen).
Dækdivisionen er officiel sponsor for 2014 FIFA World Cup i Brasilien og UEFA EURO 2016 i Frankrig.
Læs mere på www.conti.dk, www.conti-truck-tires.com/dk og www.ContiSoccerWorld.de
Media Database: www.mediacenter.continental-corporation.com


Læs mere her

tags: UEFA, Danmark, 2011, Frankrig, EU, bronze, Randers, Frederiksberg, London, Tour de France, OL, Brasilien, omsætning, 2016, landevej, teknologi, Mark Cavendish, konkurrence, Continental, 2014, Fakta, cykelløb,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar