fredag den 27. maj 2011

Toyota Aygo får VSC som standard

Danmarks mest solgte bil i 2010 Toyota Aygo får nu både VSC og gardinairbags som en del af bilens standardudstyr.

Hidtil har Toyotas kunder haft valget, om de ønskede at investere i sikkerheds-udstyret VSC (antiudskridningssystem) i forbindelse med deres køb af en Toyota Aygo. Men fremover bliver det ikke muligt at fravælge det sikkerhedsfremmende udstyr.

Toyota-forhandlerne har i den seneste tid oplevet en øget fokus og efterspørgsel på antiudskridningssystemet VSC til Toyota Aygo. Vi glæder os derfor over, at vi nu kan tilbyde det sikkerhedsudstyr som standard i Danmarks mest solgte bil i fjor endda uden at hæve prisen, siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

Faktisk sænker Toyota fra i dag prisen nogle hundrede kroner på Toyota Aygo, så den nu koster fra 85.995 kr. inklusive VSC og gardinairbags. Det er samtidig stadig muligt at få Toyota Aygo med aircondition til en merpris på kun 995 kr. inkl. moms og montering, hvilket er en besparelse på over 12.000 kr.

Udover den konkurrencedygtige pris, høje sikkerhed og gode kvalitet senest bekræftet i FDM s tyske søsterorganisation ADAC´s store vejhjælpsstatistik ved at være den mest fejlfrie bil i mikroklassen kan Toyota Aygo bryste sig med et lavt brændstofforbrug på gennemsnitligt 22,2 km/l. Kombineret med en lav grøn ejerafgift på kun 520 kr. om året og tre års fabriksgaranti er der virkelig basis for at blive godt kørende.

Fakta
VSC-systemet er en sikkerhedsmæssigt foranstaltning, der hjælper med at genvinde kontrollen, hvis bilen begynder at skride i glat føre eller ved en pludselig manøvre. I en kritisk situation kan VSC-systemet således give hjælp til at genoprette bilens stabilitet, så et uheld kan undgås.

Læs mere her

tags: Danmark, 2010, bilen, FDM, Toyota, moms, konkurrence, organisation, brændstof,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar