mandag den 18. april 2016

Hyundai runder 1 million solgte biler i b-segmentet i Europa


Den nye generation Hyundai i20 har været en af det seneste års mest solgte biler – både herhjemme og i Europa. Salget er uden tvivl hjulpet godt på vej af flere designpriser samt førstepladser i test og læser-afstemninger. Succesen gør, at Hyundai nu på det europæiske marked runder 1 million solgte biler i det vigtige b-segment.Hyundai satser helhjertet på at være en af europæernes mest foretrukne bilmærker. De seneste års indsats ser ud til at bære frugt. Flere og flere bilister rundt om i Europa har fået et godt øje til Hyundai og de tigerspring, der bliver taget.

Der er derfor også stor tilfredshed at spore hos Hyundai, når det kan konstateres, at man efter startskuddet i b-segmentet i 2002 nu har passeret en million solgte biler i segmentet i Europa. Tilfredsheden er ikke mindre hos Hyundai Bil Import i Danmark.

"Efterspørgslen på den nye generation i20 er et godt bevis på, at vi producerer biler, der rammer folk dér, hvor de er. Ikke bare i kraft af kvalitet og garanti, men også i kraft af flot design. Ved introduktionen sidste år var den de første måneder en solid nr. 2 i b-segmentet herhjemme – og den har efterfølgende ligget lunt i svinget, mellem nr. 4 og nr. 8.", siger pressechef for Hyundai Bil Import, Annegrethe Skovby og fortsætter:

"Når det er sagt, så er vi dog også overbevist om, at Hyundai i20, som reelt er den mest prisvindende bil i Europa det seneste år, har potentiale til mere endnu herhjemme i Danmark. Derfor ser vi frem til at introducere nye varianter, inklusive en helt ny T-GDI motor."

Hyundai i20 sætter farten op med ny T-GDI motor

Fra starten af marts vil Hyundai i20 kunne fås med en nyudviklet 1.0 T-GDI motor med 100 hk. Den nye 3-cylindret T-GDI motor er et godt eksempel på, hvilke muligheder der ligger i downsizing. Den trækker pænt fra lave omdrejninger. Den byder på kraft og overskud og så er den samtidig brændstoføkonomisk og kører op til 23,3 km/l.

"T-GDI motoren er et godt valg til dem, som vil have en lidt mere sporty fornemmelse i deres Hyundai i20. Priserne på Hyundai i20, 1.0 T-GDI med 100 hk starter fra kr. 142.995." forklarer Annegrethe Skovby.

Alle landets Hyundai-forhandlere fejrer rundingen af 1 million solgte biler i b-segmentet med Åbent Hus i weekenden, den 5.- 6. marts. Her vil man bl.a. kunne spare op til kr. 13.000 på den godt udstyret Hyundai i20 Trend Diesel. Man vil også kunne opleve Hyundai i20 med den nye 100 hk. T-GDI motor, og så er der også en særlig lav kampagnerente til lejligheden på bare 1,99% i variabel rente.

"Den lave rente betyder, at man i marts måned kan gøre en ekstra god handel. Hvis man vælger Hyundai i20 1.25 Trend med en udbetaling på kr. 30.775 og en løbetid på 96 måneder, så bliver den månedlige ydelse så lille som kr. 1.562,-", slutter pressechef Annegrethe Skovby fra Hyundai Bil Import.
Den lave kampagnerente gælder ved køb af alle Hyundai-modeller, der sædvanen tro byder på Danmarks stærkeste garanti: 5 år uden kilometerbegrænsning.

Læs mere her

tags: Danmark, euro, Europa, 2002, økonomi, Hyundai, brændstof, frugt,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar