fredag den 19. februar 2016

Toyota Prius er fyldt med gummi fra Bridgestone


Hybrid-kongens nyeste skud på stamtræet bliver leveret med gummi fra Bridgestone - både indvendig og udvendigt.Produkter fra Bridgestone findes i overflod på den helt nye generation af Toyota Prius, der er verdens bedst sælgende hybridbil. Det er nemlig ikke kun dækkene, Bridgestone Ecopia og Turanza, der kommer fra verdens største producent af gummiprodukter. Sædeskålene og en del af det vibrationsdæmpende materiale kommer også fra Bridgestone.

Helt ny generation af Prius

Toyota Prius bliver i disse dage præsenteret for pressen i Europa, og når bilen inden længe bliver leveret til europæiske kunder, bliver det på Ecopia EP150-dæk i størrelsen 195/65R15 eller Bridgestone Turanza i størrelsen 215/45R17. Faktisk leveres Prius over hele verden med Bridgestone-dæk i fire forskellige varianter, der er tilpasset de enkelte markeder.

Bridgestone har leveret dæk til Prius, siden den første model blev lanceret i slutningen af 1990'erne, men den nye Prius er den første, der gør brug af Bridgestone sædeskum, der er udviklet til at give fast støtte og samtidig absorbere stød samt give god åndbarhed. Og selvom vi er ude i marginaler, så er sædepolstringen lettere, hvilket understøtter Prius mål om at udnytte brændstoffet optimalt.

Ud over dæk og sædeskum leverer Bridgestone også motorophængene, der har til opgave at bære og fastholde motoren samt dæmpe vibrationer. Motorophængene skal kunne give sig i flere retninger for at kunne absorbere rystelser optimalt. Vibrationerne kommer dels fra motoren og dels fra vejen og fra accelerationer og opbremsninger. Bridgestone har forøget fleksibiliteten ved hjælp fra et specielt udformet gummiindlæg i ophænget. Dermed mindskes vibrationerne endnu mere og bilen føles mere komfortabel. Egenskaber der er ekstremt vigtige på en bil, der kan køre helt uden motorstøj.

Bridgestone Corporation:
Bridgestone Corporation, med hovedkvarter i Tokyo, er verdens største dæk- og gummiproducent. Foruden dæk til en lang række formål, fremstilles også et bredt udvalg af diverse produkter, for eksempel gummi og kemiske produkter til industrielle formål samt sportsartikler. Bridgestone produkter sælges i over 150 lande.

Bridgestone Europe:
Bridgestone Europe, med europæisk hovedkvarter i Bruxelles, Belgien, er et regionalt datterselskab af Bridgestone Corporation, verdens største dæk- og gummiproducent. Bridgestone Europe driver et teknisk center, 8 fabrikker samt salgskontorer i mere end 30 europæiske lande, med over 13.000 ansatte. Dæk, fremstillet af Bridgestone Europe, sælges både i Europa og resten af verden.

Bridgestone Danmark:
Bridgestone Danmark A/S, med kontor og lager i Søften ved Aarhus, er et datterselskab af Bridgestone Europe. Bridgestone Danmark sælger og distribuerer dæk fra Bridgestone, Firestone, Dayton og Seiberling. 42 medarbejdere servicerer dækcentre, autoforhandlere og værksteder med dæk til personbiler, varebiler, motorcykler, lastbiler, landbrugskøretøjer og entreprenørmaskiner.


Læs mere her

tags: Danmark, euro, Europa, lastbil, bilen, Bruxelles, Belgien, Tokyo, datterselskab, fleksibilitet, kemi, Toyota, hybridbil, Motor, Europe, brændstof, komfortabel,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar