søndag den 7. februar 2016

Motorcykel iPhone app med navigation og ruter

Første app i verden som kombinerer navigation, ruteplanlægning og deling af motorcykel ture er nu på gaden fra Tourstart.org, som er en international motorcykel community.
Med motorcyklisternes stigende konvertering fra den traditionelle gps til smartphone, har der været behov for at nytænke en iPhone app, som indeholder både ruteplanlægning, motorcykel ture og navigation. Med Tourstart's lancering af app'en er alt dette nu sammensmeltet i én app, hvormed man nu ikke behøver en traditionel gps.

"Tourstart's brugere, som er fra hele verden, har massivt efterlyst at kunne anvende deres iPhone til at finde de gode motorcykel ture og selvfølgelig også at kan køre turene" – udtaler Jan A. Pedersen – og fortsætter "og derfor var det helt naturligt for os at udvikle navigations delen for at imødekomme behovet og dermed lave en helt unik app"

Tourstart.org's iPhone-app indeholder motorcykelaktiviteter og motorcyklisternes egne foretrukne ture fra hele verden. Tourstart er et socialt medie, hvor alle kan oprette en gratis profil og dele aktiviter og ture med motorcyklister fra hele verden. For at give alle motorcyklister mulighed for at prøve den helt nye app, kan alle få en gratis prøve på navigationen.

Gratis prøveperiode af navigation
Motorcyklister kan gratis prøve navigationen i 14 dage, og alle med en gratis profil på Tourstart, kan sende en mail til info@tourstart.org – hvorefter brugerne straks får mulighed for at anvende navigationen.

"Vi har allerede oplevet et imponerende stort antal downloads af app'en af brugere fra vore kernelande som Tyskland, USA, England og Rusland – og desuden fra resten af verden som Australien og Syd Afrika" - siger Jan Agnoletti Pedersen og tilføjer "det har overgået vore bedste forventninger, at et dansk baseret motorcykel web site og app kan få så stor international success.

Start MC turen på din SmartPhone
Tourstart.org's website indeholder flere tusinde motorcykelaktiviteter og motorcykelture, som også kan ses på App'en. Så når motorcyklisterne er på ferie eller ude at køre en tur, kan de altid finde inspiration til en god rute eller aktivitet – og nu også køre ruten med den stemmestyrede navigation køre ruten.

AppStore: https://itunes.apple.com/app/tourstart/id586049610 mt=8

Yderligere oplysninger
Jan Agnoletti Pedersen
grundlægger af Tourstart.org
Tlf: 45 42 550 660
jap@tourstart.org

Web: www.tourstart.org
Facebook: www.facebook.com/Tourstart
YouTube: www.youtube.com/tourstart


Læs mere her

tags: USA, England, Tyskland, Rusland, Facebook, cyklist, Australien, iPhone, Motor,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar