mandag den 8. september 2014

Q8–station i Greve kåret til distriktets bedste

Hæder til lokal Q8 i Greve: Hvis du kommer forbi Q8 på Mosede Strandvej en af de kommende dage, er smilet hos personalet ekstra bredt. Stationen er nemlig blevet kåret som 'Distriktets bedste', og det er noget, de er stolte af. Fire gange om året kårer Q8 de bedste servicestationer og medarbejdere blandt sine 109 stationer i hele landet. Forleden blev stationen på Mosede Strandvej kåret til 'Distriktets bedste'. Det skyldes i høj grad, at personalet bag disken formår at holde et højt niveau til stor glæde for stationens mange lokale kunder, der hver dag lægger vejen forbi.

"Forretningschef Steen Frederiksen overtog stationen i efteråret sidste år, og sammen med butikseleven, Melissa, samt fuldtidsansatte Christian har de tre virkelig fået styr på butikken – alt står snorlige. Butikken fremstår altid pæn og velopfyldt både inde og ude, og det er noget kunderne er glade for," lyder det fra distriktschef Kurt Eriksen og fortsætter:

"Steen har virkelig formået at skabe det helt rigtige hold af medarbejdere, der gør en stor indsats for, at kunderne skal føle sig velkomne. Der er en virkelig god stemning og ånd på stationen, og det er vigtigt for kunderne."

Glad og ydmyg
Selv er forretningschef Steen Frederiksen anderledes ydmyg over kåringen.

"Jeg ser mest kåringen som et udtryk for, at vi har et fantastisk godt team i butikken, der gør en stor indsats for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, når de kommer og besøger os.
Kåringen viser, at vores hårde arbejde er blevet bemærket, og det er et skulderklap til alle," lyder det beskedent fra Steen, der i høj grad går op i at yde den bedste service over for kunderne.

Lokal station med mange faste kunder
Hos Steen og hans kolleger kommer der nemlig mange faste kunder, og det skaber en særlig hyggelig stemning i butikken.

"Jeg har arbejdet på andre stationer i Q8, men jeg har aldrig oplevet et så tæt forhold til kunderne som her. Vores station er meget lokalt forankret, og derfor kommer her mange faste kunder hver dag. Så får vi en lille snak om, hvad der rører sig ude i verden. Det er virkelig hyggeligt, og kunderne sætter pris på, at vi tager os tid til en snak," slutter Steen, der nu kan fortælle de mange faste kunder, at 'deres' station er distriktets bedste

Læs mere her

tags: Greve, Q8,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar