lørdag den 13. september 2014

CBRE udbyder kendt bilauktionsejendom til salg

CBRE udpeget til at sælge domicilejendom i Vejle for BCA Bilauktion A/S Europas største bilauktionsfirma BCA har valgt at fraflytte sit hidtidige danske domicil på Bugattivej 10-12. BCA Bilauktion A/S vil fremover være at finde i nye lokaler på Auktionsvej 8, 7120 Vejle Øst.

BCA Bilauktion har udpeget CBRE til at sælge de to ejendomme, der tilsammen udgør ca. 8.000 m² og bl.a. består af bilplejecenter, kontorbygning, haller og overdækkede arealer. Den 50.000 m² store grund er kun delvist bebygget, og der er byggeret til yderligere ca. 17.000 m². Ejendommen har en meget synlig facade ud mod den trafikerede Fredericiavej og er velegnet til mange brancher og formål. Rammerne er ideelle som bruger-/domicilejendom med alt ledigt til købers disposition eller som en attraktiv investeringsejendom.

Ejendommene ønskes som udgangspunkt solgt samlet, men kan evt. sælges enkeltvist. Bugattivej 12 består af et kontorbyggeri i flere etager med tilhørende auktionshaller, mens man på Bugattivej 10 finder værkstedshaller, som fungerer som bilplejecenter. Værkstederne er udlejet på en midlertidig lejekontrakt, som lejer ønsker at forlænge.

Beliggenheden i trekantsområdet i den sydlige del af Vejle er særdeles attraktiv med kort afstand til motorvej E45.



tags: Europa, Vejle, motorvej, Fredericia,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar